07/06/2020
ΑΡΗΣ | Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 - 12:04

Στροφή σε Παντελίδη, «παίζει» και ο Αναστόπουλος

«Στόχος είναι η άνοδος και εσείς θα έχετε πάντα κάποιον στο πλευρό σας», είπε στους ποδοσφαιριστές η νέα διοίκηση του Άρη * Αρνητικός ο Τσιώλης για την τεχνική ηγεσία

Σήκωσαν μανίκια… Οι συνεχείς διοικητικές αλλαγές έχουν ως αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και η ομάδα Αρβανιτίδη που πλέον έχει το… κουμάντο είναι αναγκασμένη να βιαστεί για να παρουσιαστεί ο Άρης έτοιμος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Το νέο «αφεντικό» και οι συνεργάτες του παρουσιάστηκαν την Τρίτη (8/9) στους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές και έδωσαν το σύνθημα. «Στόχος είναι η άνοδος», τους είπαν, αλλά τους ξεκαθάρισαν παράλληλα πως «πλέον θα έχετε πάντα κάποιον στο πλευρό σας».

Οι Νίκος Αρβανιτίδης, Μπάμπης Τσοχαταρίδης και Λάζαρος Παπαδόπουλος έδωσαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις στους «κίτρινους» και πλέον έχουν ρίξει το βάρος στην ενίσχυση του ρόστερ, αλλά πρωτίστως στην πρόσληψη του νέου προπονητή.

Η νέα διοίκηση χτύπησε την πόρτα του Σάκη Τσιώλη, αλλά ο Έλληνας τεχνικός έδειξε αρνητικός, και χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Δεν ήταν βέβαια ο μόνος στη λίστα και οι επιτελείς του συλλόγου έστρεψαν την προσοχή τους στις εναλλακτικές.

Ο Σάββας Παντελίδης αρέσει και γίνεται προσπάθεια ούτως ώστε να πειστεί να αναλάβει τον Άρη. Δεν είναι, πάντως, εύκολη περίπτωση. Ναι μεν είναι κολακευμένος με το ενδιαφέρον ενός μεγάλου συλλόγου, αλλά την ίδια ώρα θα προτιμούσε να δουλέψει σε πιο υψηλό επίπεδο. Το νέο πρότζεκτ, όμως, ενδεχομένως και να τον πείσει.

Στο… τραπέζι, πάντως, υπάρχει και το όνομα του Νίκου Αναστόπουλου, που έχει πολλούς υποστηρικτές στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στα εσωτερικά του συλλόγου.

Η περίπτωσή του φαίνεται να είναι πιο προσιτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά τα πάντα είναι ρευστά. Το σίγουρο είναι πως η νέα διοικητική ομάδα είναι αναγκασμένη να δουλέψει υπό πίεση και να συμφωνήσει το ταχύτερο δυνατό με τον «εκλεκτό» ώστε να προχωρήσει και η περαιτέρω στελέχωση του ρόστερ.

Μοιραστείτε το: