07/06/2020
ΑΡΗΣ | Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 - 17:11

Αρβανιτίδης: «Έχουμε μιλήσει με τον Τσιώλη»

Προανήγγειλε άμεσες προσθήκες το νέο «αφεντικό» του Άρη * Παρουσιάζεται στους παίκτες η νέα διοίκηση

Αποφασισμένος να οδηγήσει και πάλι τον Άρη ψηλά είναι ο Νίκος Αρβανιτίδης, στην ομάδα του οποίου έδωσε ο Ερασιτέχνης το χρίσμα για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το νέο «αφεντικό» έδωσε το στίγμα του σχετικά με το πώς θα κινηθεί και υποσχέθηκε στους φίλους του συλλόγου πως θα χτιστεί ένα σύνολο που θα ρίχνει στους αντιπάλους… σφαλιάρες.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον Σάκη Τσιώλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ενώ προανήγγειλε πως άμεσα θα υπάρχουν προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό, δίχως πάντως να μιλήσει για συγκεκριμένα ονόματα που παρουσιάζονται ήδη ως μεταγραφικοί στόχοι.

Στο μεταξύ, ο Αρβανιτίδης και οι συνεργάτες του θα έχουν το απόγευμα της Τρίτης (8/9) την πρώτη τους γνωριμία με τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές.

Το ραντεβού έχει δοθεί στο Νέο Ρύσιο στις 17.00, εκεί όπου η νέα διοίκηση θα παρουσιαστεί και θα μιλήσει στους παίκτες πριν από την έναρξη της προπόνησης.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Αρβανιτίδη στο YellowRadio 92,8:

Για τις χθεσινές εκλογές: «Πρώτα από όλα θέλω να τονίσω σε όλους τους Αρειανούς ότι από τις χθεσινές εκλογές κέρδισε ο Άρης. Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της κίνησής μας είναι "άρρωστοι" Αρειανοί και θα κάνουμε όλοι μαζί τα πάντα προκειμένου ο Άρης να ανέβει και πάλι ψηλά».

Για το χρόνο που πιέζει: «Ο χρόνος είναι μια πολυτέλεια που δεν έχουμε, γι’ αυτό ξεκινήσαμε προεργασίες εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι σωστό να μιλήσω για ονόματα γιατί ακόμα δεν υπάρχουν οριστικές συμφωνίες. Ωστόσο, πολύ σύντομα θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη παίκτες για να συμφωνήσουμε και θα το ανακοινώσουμε αμέσως στον κόσμο του Άρη».

Για τα ονόματα: «Ο κύριος Τσιώλης είναι ένας προπονητής με τον οποίο έχουμε μιλήσει, όλοι γνωρίζουν την αξία του, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή».

Για τον κόσμο: «Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του Άρη ότι η ομάδα που θέλω να χτίσουμε θα ρίχνει σε όλους "σφαλιάρες". Ο Άρης θα γίνει τόσο δυνατή ομάδα και κανένας δεν θα μπορεί να τη βλάψει. Και όποιος τολμήσει να το σκεφτεί θα τρώει τη σφαλιάρα του και θα κάθεται ήσυχα στον πάγκο του. Εγώ αυτό τον Άρη γνώρισα και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να τον ξαναφτιάξω. Πώς έφτασε εδώ, ποιοι φταίνε είναι μεγάλη ιστορία. Τα αφήνουμε στην άκρη γιατί έχουμε πολλή δουλειά».

Μοιραστείτε το: