17/09/2019
ΠΑΟΚ | Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 - 16:42

Λάζαρ: «Κανένα θέμα με τα χρήματα, έχουμε έναν Ελληνορώσο "προστάτη"…»

Έτσι χαρακτήρισε τον Ιβάν Σαββίδη ο Ρουμάνος μέσος του ΠΑΟΚ

Ο Κοστίν Λάζαρ διανύει τους έξι τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του ο Ρουμάνος μέσος ανέφερε πως κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου θα μπει σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των «ασπρόμαυρων» σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Παράλληλα, ο έμπειρος χαφ τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, αφού γι’ αυτό… καθαρίζει ο «Ελληνορώσος προστάτης», όπως χαρακτήρισε ο Λάζαρ τον Ιβάν Σαββίδη.

«Τον επόμενο μήνα θα καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, μπαίνουμε στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου μου. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα. Έχουμε στην ομάδα έναν Ελληνορώσο "προστάτη"», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά».

Σχετικά με τον αποκλεισμό της Ρουμανίας από το τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο 32χρονος μέσος παραδέχτηκε την ανωτερότητα της εθνικής μας ομάδας. «Οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι, πρέπει να αναγνωρίσουμε την υπεροχή τους. Ιδίως στην άμυνα είχαν περισσότερη εμπειρία από εμάς», επισήμανε ο Λάζαρ.

Μοιραστείτε το: