23/01/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 - 18:49

Ο πατέρας μίλησε και την πλήρωσε ο γιος…

Χαμένα τα είχαν διαιτητής και παρατηρητής μετά το Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 0-0 και μπέρδεψαν τον Παναγιώτη με τον Έκτορα Μονεμβασιώτη!

Συνέβη και αυτό στη Σούπερ Λίγκα 1 παρακαλώ…  Άλλος μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και μίλησε, άλλος πληρώνει! Ο λόγος για τα όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 0-0 που κόστισαν πρωτόδικα 12.500 ευρώ πρόστιμο και ένα μήνα απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο στον Έκτορα Μονεμβασιώτη με βάση την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της Σούπερ Λίγκας 1! 

Κι όμως άλλος μίλησε και άλλος την πλήρωσε και μάλιστα υπερβολικά… Στον ρέφερι της εν λόγω αναμέτρηση Τζοβάρα παράπονα υπό μορφή ερώτησης «είστε ευχαριστημένος με τη διαιτησία σας;», έκανε ο πατέρας του Έκτορα, ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης!

Παρόλα αυτά διαιτητής και παρατηρητής έγραψαν τον Έκτορα Μονεμβασιώτη και να η βαριά καμπάνα για το τίποτα! 

Μιλάμε ότι προφανώς τα είχαν χαμένα Τζοβάρας και παρατηρητής γιατί δεν νοείται να μην γνωρίζουν ποιος είναι ο πατέρας και ποιος ο γιος στην προκειμένη περίπτωση στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Και επιμένουμε πως μπερδεύτηκαν, αφού το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπήρχαν εκεί και τόσοι μάρτυρες. Περίεργα πράγματα!

Κι άντε τώρα να αποδείξουν στη Ριζούπολη ότι δεν είναι… ελέφαντες αφενός και αφετέρου είναι τουλάχιστον προκλητικό να πέφτουν τέτοιες ποινές όταν άλλοι κι άλλοι βρίζουν (για να μην αναφέρουμε περιστατικά χειροδικιών) τρώγοντας ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου. Βρίσκουν και τα κάνουν όμως και αυτό αποδείχθηκε για άλλη μια φορά δυστυχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Δ. Δ.   

Μοιραστείτε το: