25/11/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 - 22:08

Μαρτίνς: «Έχει μεγάλη αξία η νίκη μας, αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε ότι ήταν λογικό να δείξει δύο διαφορετικές εικόνες η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟ λόγω των πολλών απουσιών

Δύο πρόσωπα έδειξε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πήρε όμως τη νίκη με 1-0 και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε να λέει για τις συνεχόμενες αναποδιές που προέκυψαν την τελευταία εβδομάδα.

Ωστόσο, μιλώντας στη Νοva, ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας τόνισε ότι δεν ψάχνει για δικαιολογίες και πως σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

«Πραγματικά είχαμε δύο διαφορετικές εικόνες στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καθολική υπεροχή και θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε και τι έχουμε περάσει όλη την εβδομάδα. Πολλές απουσίες και ποδοσφαιριστές που είναι θετικοί στον κορωνοϊό, όμως για εμάς μετράει το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συνέβαλαν στην αλλαγή της εικόνας. Ένας από αυτούς ήταν η κούραση. Υπήρχαν παίκτες που γύρισαν τελευταία στιγμή. Όπως ο Ντρέγκερ που επέστρεψε την Παρασκευή από την Τανζανία, όπως ο Σισέ που ήρθε καθυστερημένα από την Εθνική του, ο Φορτούνης και γενικά όλοι έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια με τις εθνικές τους και όλο αυτό φάνηκε.

Έχει μεγάλη αξία η νίκη μας, αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Είναι πολλές οι δυσκολίες, αλλά δεν τις χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία. Κι άλλες ομάδες έχουν αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα και εμείς αυτό που θέλουμε είναι να τα αφήσουμε πίσω όλα αυτά και να συνεχίσουμε.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μας για 35 λεπτά. Στη συνέχεια άρχισε να βγαίνει η κούρασή μας και η έλλειψη ρυθμού», ανέφερε ο Μαρτίνς.

Ενώ για τις 82 νίκες που έχει καταγράψει στον πάγκο του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Είναι καλό, είναι όμως νούμερα και στατιστικές όλα. Το σημαντικό είναι να νικάει ο Ολυμπιακός και να παίρνει τίτλους».

Μοιραστείτε το: