25/11/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 - 21:56

Μπόλονι: «Μας έλειψε η ευστοχία στο επιθετικό κομμάτι...»

Απότομα σταμάτησαν οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟ, που αντέδρασε με μια κραυγή όταν κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν εναντίον του

O Παναθηναϊκός έφυγε ηττημένος από το «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Λάζλο Μπόλονι στάθηκε στις δηλώσεις του στην αναποτελεσματικότητα που έδειξαν οι παίκτες του στις ευκαιρίες που είχαν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στη Νοva, o τεχνικός των «πράσινων» είπε: « Είμαι χαρούμενος με το δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω ότι τα δώσαμε όλα απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι μεν 1-0, αλλά με βάση αυτό μπορούμε να προχωρήσουμε.

Αυτό που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ότι μας έλειψε η ευστοχία στο επιθετικό κομμάτι. Πρέπει να ομολογήσω ότι σε αυτό το παιχνίδι χάσαμε πολύ καθαρές ευκαιρίες».

Ο Μπόλονι, εν συνεχεία, ρωτήθηκε για το αν μπήκε φοβικά στο ματς η ομάδα του, ανέφερε ότι «υπήρχε ένας φόβος στην αρχή» και κάπου εκεί σταμάτησαν απότομα οι δηλώσεις.

Και τούτο καθώς κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν εναντίον του, εκείνος αντέδρασε με μια κραυγή δείχνοντας τον εκνευρισμό του και δεν έκανε άλλες δηλώσεις.

Μοιραστείτε το: