28/11/2020
Ομάδες | Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 - 11:13

Αφήνει την Κοζάνη και πάει Ισπανία ο Μοριμότο

Αγνοείται η τύχη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων  και ο Ιάπωνας επιθετικός φεύγει για άλλες πολιτείες

Το πρωτάθλημα της  FL δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ενώ κανείς δε γνωρίζει αν και πότε θα έχουμε την έναρξη του.

Η ΑΕΠ Κοζάνης λοιπόν που είχε κάνει το μπαμ με την απόκτηση του Ιάπωνα επιθετικού Τακαγιούκι Μοριμότο, τον αφήνει ελέυθερο.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας με ανακοίνωσή της την Τρίτη (10/11) αποχαιρέτησε τον Μοριμότο που θα ξεκινήσει προπονήσεις στην Ισπανία.

Η ανακοίνωση της Κοζάνης: «Ο Μοριμότο, πείστηκε και δέχτηκε να έρθει να βοηθήσει την ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης, στην προσπάθεια της να καθιερωθεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και αγάπη από όλους τους φιλάθλους της Δ.Μακεδονίας, ενώ η μεταγραφή αυτή έγινε κεντρικό θέμα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιαπωνία. Δυστυχώς, για τον συμπαθέστατο Ιάπωνα διεθνή άσσο, όλα ήρθαν ανάποδα. Η ομάδα δεν έγινε δυνατό να αγωνισθεί στην Σούπερ Λιγκ 2, μετά ήρθε η πρώτη γενική απαγόρευση στην Κοζάνη. Και φυσικά αναβολή του πρωταθλήματος. Πρωτόγνωρες καταστάσεις, που για έναν επαγγελματία, είναι καταστροφικές. Ο Μοριμότο, εξετάζει την περίπτωση να φύγει για Ισπανία, στο φίλο του και μεγάλο σταρ του ποδοσφαίρου Kagawa, όπου θα έχει τη δυνατότητα να προπονείται».

 

Μοιραστείτε το: