28/10/2020
ΟΦΗ | Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 - 19:29

Σίμος: «Για κάποιον λόγο περνάμε μια δοκιμασία...»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε ότι θα έπρεπε η ομάδα του να έχει περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα

Όπως με τον Ατρόμητο έτσι και κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ έχασε την εντός έδρας νίκη στο φινάλε, με τον Γιώργο Σίμο να δηλώνει ότι περνά δοκιμασία η ομάδα του.

Παράλληλα, μιλώντας στη Νova, ο τεχνικός των Ηρακλειωτών υποστήριξε ότι ο ΟΦΗ δεν έχει πάρει στο πρωτάθλημα τους βαθμούς που του αναλογούν με βάση την προσπάθειά του.

«Έγινε ένας αγώνας που όσοι τον είδαν έμειναν καθηλωμένοι με πολλές αλλαγές συναισθημάτων. Από την προσπάθεια των παιδιών έμεινα πολύ ευχαριστημένος, μας πονάει ο τρόπος που χάσαμε τη νίκη για δεύτερη φορά αλλά για κάποιον λόγο περνάμε μια δοκιμασία. Κρατάω την προσπάθεια, την καρδιά και την ικανότητα των παιδιών.

Αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που μας αναλογούν με βάση την προσπάθειά μας. Δεν είναι εύκολο να το εξηγήσουμε, σίγουρα θα πρέπει να βγάζουμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα σε αυτά τα λεπτά. Η περσινή πορεία μας σίγουρα έχει ανεβάσει τις προσδοκίες και τις ανεβάσαμε μόνοι μας. Ίσως η αύξηση των προσδοκιών που τις βάλαμε μόνοι μας δημιουργεί νευρικότητα, αλλά πραγματικά η μεγάλη εικόνα είναι ότι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Αν δεν είχε συμβεί αυτές τις δύο φορές, δεν θα μιλούσαμε τώρα και θα είχαμε 9 βαθμούς. Έχουμε πονέσει σε δύο ματς με τον χειρότερο τρόπο, κάτι δεν κάνουμε καλά αλλά πιστεύω πως για κάποιον λόγο δοκιμαζόμαστε», είπε ο Σίμος.

Μοιραστείτε το: