28/10/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 - 19:07

Συλαϊδόπουλος: «Δεν θα μπορούσε να χάσει αυτό το ματς ο Παναθηναϊκός...»

Ικανοποιημένος για την προσπάθεια ο υπηρεσιακός προπονητής των «πράσινων»

Ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε ούτε στο «Γεντί Κουλέ», με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, πάντως, να τονίζει ότι είναι σημαντικό πως οι παίκτες δεν τα παράτησαν μετά το 2-1 και ισοφάρισαν στο φινάλε.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «πράσινων», μιλώντας στη Νοva, ανέφερε αρχικά: «Πρέπει να κρατήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι η δημιουργία και το δεύτερο είναι η πίστη και η αντίδραση. Είναι ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να το χάσει.

Εάν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι στην τελική ενέργεια ή στην τελική επιλογή σε πάσα, θα μπορούσαμε καλύτερα. Δεν πανηγυρίζουμε την ισοπαλία. Βγάλαμε ό,τι είχαμε στο γήπεδο.

Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί είδαμε μία θετικότητα και μία αισιοδοξία. Νομίζω ότι η ομάδα δεν θα μπορούσε να χάσει αυτό το ματς.

Στο ποδόσφαιρο κυριαρχούν τα συναισθήματα. Στα τελευταία 15 λεπτά είδαμε μία προσπάθεια. Σίγουρα προσπαθήσαμε να βάλουμε μία θετικότητα για να επηρεάσει έστω στο 1% τον κάθε παίκτη».

Ενώ για τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη σχολίασε: «Δεν διαχωρίζω κανέναν παίκτη. Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο και με τον Χατζηγιοβάνη και τον Μπουζούκη δημιουργήσαμε προβλήματα. Στο ποδόσφαιρο το να κάνεις τα απλά πράγματα καλά είναι σημαντικό».

Τέλος, για το τι είπε στους παίκτες στην ανάπαυλα, δήλωσε: «Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις στα αποδυτήρια με 1-0. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Ο τρόπος όμως και η διάθεση των παιδιών πρέπει να χειροκροτηθεί. Είπα στα παιδιά ότι πρέπει να βγάλουμε αυτοπεποίθηση. Εγώ είμαι προπονητής Ακαδημιών, αλλά ως προπονητής της πρώτης ομάδας αισθανόμουν ψηλότερος».

Μοιραστείτε το: