28/10/2020
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 - 20:21

Γιαννίκης: «Αν βάλουμε τα πράγματα στη ζυγαριά, ήταν καλό το αποτέλεσμα»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα είπε ότι φάνηκε η απραξία της ομάδας του από επίσημα ματς

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο ΠΑΣ Γιάννινα από την έδρα του Άρη και ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε λόγο για καλό αποτέλεσμα, παρά το ότι το 0-2 έγινε 2-2.

Παράλληλα, μιλώντας στη Νοva, o τεχνικός των Ηπειρωτών τόνισε ότι φάνηκε η πολύμηνη απραξία της ομάδας του αναφορικά με τα επίσημα παιχνίδια.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά μετά την απραξία που είχαμε από τον Μάρτιο, παίξαμε καλά τα πρώτα 25 λεπτά, αλλά μετά φάνηκε ότι έχουμε να αγωνιστούμε για μεγάλο διάστημα. Δεν έχουμε διάρκεια, θα τη βρούμε στη συνέχεια και σίγουρα θα χρειαστούμε χρόνο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Μπράβο στους παίκτες γιατί μετά από τόση αποχή κι ενώ ήρθαν αργά οι μεταγραφές τα πήγαν καλά. Αν βάλουμε τα πράγματα στη ζυγαριά, ήταν καλό το αποτέλεσμα», είπε ο Γιαννίκης.

Επίσης, ανέφερε:

Για το τι κρατά από το ματς: «Κρατάμε από το ματς ότι ήμασταν πιστοί στο πλάνο με μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά μετά φάνηκε ότι δεν είχαμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας».

Για τα ντεμπούτα νεαρών παικτών στη Σούπερ Λίγκα 1: «Δουλεύουμε από πέρυσι με αυτά τα νεαρά παιδιά, τα εξελίσσουμε. Σήμερα είχαμε τις κινήσεις που θέλαμε στην αρχή απ' όλη την ομάδα».

Για το δικό του ντεμπούτο: «Είναι δευτερεύον το ντεμπούτο το δικό μου, αλλά θα ήθελα να κερδίσουμε».

Μοιραστείτε το: