29/10/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 - 15:07

Γαβαλάς: «Η λάσπη τους επιστρέφει…»

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ σχολίασε τη δικαίωση Ολυμπιακού και Μαρινάκη από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Ασφαλώς και η απαλλαγή Ολυμπιακού και Μαρινάκη, όπως και όλων των φερόμενων κατηγορούμενων από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση. Και ο διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς δεν μπορούσε να μην τη σχολιάσει με το… αυτονόητο ότι «η λάσπη επιστρέφεται» σε αυτούς, που επί χρόνια επένδυσαν πάνω σε αυτή με απώτερο σκοπό την… καταστροφή των Πειραιωτών.

Ο Γαβαλάς με ανάρτηση του στο προφίλ του στο facebook έγραψε τα ακόλουθα το μεσημέρι της Παρασκευής (25/9): «Μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης η Επιτροπή Δεοντολογίας αθώωσε σήμερα ομόφωνα τον Ολυμπιακό και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για όσους ‘‘περνούν’’ σήμερα την είδηση στα ψιλά ενώ μέχρι πρότινος και επί σειρά ετών έγραφαν παχυλούς τίτλους με ‘‘τόνους λάσπης’’ χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, η λάσπη τους επιστρέφει. Ο στόχος τους, δηλαδή η καταστροφή και κατάρρευση του Ολυμπιακού που έχτισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε όλα τα επίπεδα, δεν επετεύχθη. Γιατί η αλήθεια λάμπει, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να την κρύψουν.

Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας αποτελεί δικαίωση για τον Ολυμπιακό, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και για τα εκατομμύρια των φιλάθλων και υποστηριχτών της ομάδας».​

Μοιραστείτε το: