30/10/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:34

Δικαίωση για Ολυμπιακό και Ατρόμητο με απαλλαγή

Αθώοι άπαντες από την Επιτροπή Δεοντολογίας * Άλλη μια φούσκα έπεσε στο κενό

Ταλαιπωρήθηκαν αδίκως ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος και 14 φυσικά πρόσωπα, αλλά η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας τους δικαιώνει και βάζει τέλος στην κατασυκοφάντηση τους…

Τόσο οι Πειραιώτες όσο και οι Περιστεριώτες απαλλάχθηκαν όλων των κατηγοριών από το αρμόδιο Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ για το μεταξύ τους ματς το 2015, στο οποίοι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-1, αλλά αρχικά ο Τάκης Φύσσας (τότε τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού) είχαν επιχειρήσει να παρουσιάσουν ως χειραγωγημένο.

Ως προς τα φυσικά πρόσωπα αθώοι και με τη... βούλα είναι οi Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργο Σπανό, και το ίδιο ισχύει και για τους: Γιάννη Αγγελόπουλο (τεχνικός διευθυντής Ατρομήτου), Ρικάρντο Σα Πίντο (πρώην προπονητής Ατρομήτου), Γιώργο Σαρρή (πρώην πρόεδρος ΕΠΟ), Αριστείδη Σταθόπουλο (πρώην αντιπρόεδρος ΕΠΟ), Γιάννη Παπακωνσταντίνου (πρώην αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ), Νίκο Προύντζο (πρώην μέλος Δ.Σ. ΕΠΟ), Θόδωρο Κουρίδη (πρώην νομικός σύμβουλος ΕΠΟ), Γιώργο Δούρο (πρώην μέλος ΚΕΔ), Θανάση Μπριάκο (πρώην μέλος ΚΕΔ), Ηλία Σπάθα (πρώην διαιτητής), Αλέξανδρο Δημητρόπουλο (πρώην διαιτητής), Κωνσταντίνο Ιωαννίδη (πρώην διαιτητής), Απόστολο Αμπάρκιολη (πρώην διαιτητής).

Μάλιστα για τους Σαρρή, Mπριάκο, Δούρο και Κουρίδη η δίωξη κρίθηκε απαράδεκτη.

Αυτή η εξέλιξη αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη ιστορία δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια… φούσκα, που έπεσε στο κενό.

Τυπικά η υπόθεση θα κλείσει οριστικά και αμετάκλητα μετά από πέντε ημέρες, καθώς σε αυτό το διάστημα έχει δικαίωμα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να ασκήσει έφεση.

Μοιραστείτε το: