01/10/2020
ΕΘΝΙΚΟΣ | Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 - 16:56

Εθνικός: Συστράτευση όλων των παλαίμαχων θέλει ο Κωτσόπουλος

Προσφέρει και ειδικές κάρτες ελεύθερης εισόδου στις παλιές δόξες της ομάδας η νέα διοίκηση των «κυανόλευκων» του Πειραιά

Τους θέλει όλους κοντά! Ο λόγος για τη νέα διοίκηση του ιστορικού Εθνικού Πειραιώς με επικεφαλής το τον Σπύρο Κωτσόπουλο, που καλεί σε συστράτευση όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, οι διοικούντες προσφέρουν στις παλιές δόξες των «κυανόλευκων» του Πειραιά και κάρτες ελεύθερης εισόδου για να παρακολουθούν τα ματς.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

«Η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. και προσωπικά ο επικεφαλής αυτής Σπύρος Κωτσόπουλος καλεί σε συστράτευση στην καινούργια προσπάθεια που ξεκινά από τη σεζόν 2020-21 τους παλαιμάχους του ιστορικού συλλόγου μας σε ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης της προσφοράς τους ως ποδοσφαιριστές που τίμησαν με την αγωνιστικότητα και το ήθος τους την κυανόλευκη φανέλα και υπηρέτησαν τη μεγάλη ομάδα μας τόσο στις ένδοξες εποχές της Α' Εθνικής όσο και σε δύσκολες καταστάσεις που ακολούθησαν με αυταπάρνηση και θυσίες.

Η διοίκηση καλεί όλους τους παλαιμάχους να υποβάλλουν τα στοιχεία και μία πρόσφατη φωτογραφία τους στα γραφεία του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. (διεύθυνση: Ακτή Πρωτοψάλτη 1Α, Τ.Κ. 18533, Πειραιάς) ή να τα υποβάλλουν ηλεκτρονικά (e-mail: info@ethnikos.gr) έτσι ώστε να προμηθευτούν τις ειδικές κάρτες ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ τους στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας που, ως γνωστόν, και την προσεχή σεζόν θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο της Καλλιθέας».

Μοιραστείτε το: