26/09/2020
ΟΦΗ | Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 - 21:30

Φεύγει εκνευρισμένος από το Ηράκλειο ο Μπούσης...

Για «ενορχηστρωμένη και δόλια επίθεση από δήθεν τιμητές και αποτυχημένους σωτήρες της ΠΑΕ» κάνουν λόγο στη διοίκηση του ΟΦΗ * Επίθεση στους παλιούς παράγοντες από τους οργανωμένους οπαδούς

Άνω κάτω έχουν γίνει στον ΟΦΗ μετά την απόφαση της διοίκησης για την αλλαγή του σήματος της ομάδας, με τον Μιχάλη Μπούση να είναι έντονα εκνευρισμένος για τη στάση που κρατούν όχι τόσοι οι οπαδοί-οργανωμένοι και μη- της ομάδας όσο παλιοί παράγοντες.

Έγινε έκτακτο Δ.Σ. το Σάββατο (8/8), προφανώς για να σταθμιστούν οι αντιδράσεις, ενώ ο ισχυρός άνδρας των Ηρακλειωτών ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις του και θα φύγει από την κρητική πόλη το βράδυ της Δευτέρας (10/8).

Από πλευράς των διοικούντων γινόταν λόγος για «ενορχηστρωμένη και δόλια επίθεση από δήθεν τιμητές και αποτυχημένους σωτήρες της ΠΑΕ», την ίδια στιγμή που οι οργανωμένοι οπαδοί τα έβαλαν με τους παλιούς παράγοντες, τονίζοντας ότι άλλο πράγμα η διαφωνία για το σήμα και άλλο η στήριξη στον Μ. Μπούση και τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά, η κοινή ανακοίνωση: «Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση αλλαγής του εμβλήματος της ομάδας μας,που μας βρίσκει αντίθετους, ξαφνικά όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, εμφανίστηκαν και επίσημα με την πρώτη “βροχή” χθές το βράδυ οι “χοχλιοί”αφήνωντας το καβούκι τους ύστερα απο μακροχρόνιο εγκλεισμό!!!

“Αναστήθηκαν οι πεθαμένοι”, όχι πολλοί, 3-4 στον αριθμό!! Σηκώθηκαν από τα μνήματα τους μέσα και καλούν όπως λένε τη Τετάρτη στις 18:00 στα γραφεία της Θύρας 1 όλους τους παλιούς “προέδρους”, παράγοντες και συμβούλους. Ποιοί καλείτε; Εσείς που παρακαλάτε τόσα χρόνια για μια πρόσκληση για τσαμπα είσοδο στο γήπεδο? Ποιούς καλείτε;; Τους τσάτσους και αχυράνθρωπους? Τους υποταγμένους πρασινοφρουρούς κλέφτες και βιαστές της ομάδας μας?? Όλοι εσείς λοιπόν που κλείνατε μάτια και στόμα επί δεκαετίες στην υποδούλωση του Ο.Φ.Η. μας μη διανοηθείτε να εμφανιστείτε. Μακριά απ την ομάδα λαμόγια!!!Δεν σας αναγνωρίζουμε και δεν θα σας επιτρέψουμε να εκμεταλλευτείτε κανένα γεγονός για προσωπικό σας συμφέρον και όφελος. Δεν έχετε το δικαίωμα όταν έχετε γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία!!!

Σαν Θύρα 4 από την αρχή στηρίζαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το πρότζεκτ της ομάδας και τον Μιχάλη Μπούση, όπως είμαστε εδώ για να εκφράζουμε και τους προβληματισμούς μας αλλα και διαφωνίες σε θέματα που θα προκύψουν. Αυτό κάναμε και σήμερα γιατί είμαστε παρών!Εσείς μαϊντανοί που ξεφυτρώσατε από το πουθενά για να εκμεταλλευτείτε αλλά και να δημιουργήσετε καταστάσεις και επίσημα πλέον θα μας βρείτε ξαφνικα μπροστά σας!!!

Υ.Γ: Την Τετάρτη θα σας βάλουμε ξανά πίσω στη θέση σας, παλιούς και πιο νέους!!

Snakes 4 Heraklion club

Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος

Αρχάνες club

OFI Germany fans

OFI UK».

Μοιραστείτε το: