30/09/2020
ΟΦΗ | Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 - 15:43

Έξαλλοι κόσμος και παλαίμαχοι του ΟΦΗ με την αλλαγή του σήματος

«Απαιτούμε άμεσα την αφαίρεση αυτού του εκτρώματος», αναφέρουν οι οργανωμένοι * «Σκοτώσατε την ιστορία», υπογραμμίζουν οι παλιές δόξες της ομάδας

Κάποια πράγματα είναι ιερά και αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν πάντα στις ομάδες οι διοικούντες…

Θύελλα αντιδράσεων φέρνει στον ΟΦΗ η απόφαση των ιθυνόντων την ΠΑΕ να αλλάξουν στο σήμα της ομάδας. Μια απόφαση, που έκανε έξαλλους τόσο τον κόσμο όσο και τους παλαίμαχους των Κρητικών.

«Απαιτούμε άμεσα την αφαίρεση αυτού του εκτρώματος», επισημαίνουν με οργή με κοινή τους ανακοίνωση όλοι οι οργανωμένοι οπαδοί, ενώ οι παλιές δόξες υπογραμμίζουν με νόημα προς τη διοίκηση ότι «σκοτώσατε την ιστορία».

Οι συνδεσμίτες στην γραπτή τοποθέτηση τους το Σάββατο (8/8) αναφέρουν τα εξής:

«“Respect our history”

Σαν οργανωμένο οπαδικό κίνημα του Ομίλου Φιλάθλων Ηρακλείου, γνωρίζοντας, την τεράστια ιστορία του συλλόγου και βιώνοντας ένα μεγάλο μέρος απ αυτή πολλές γενιές Ομιλιτών, εκφραζουμε πίκρα, απογοήτευση και οργή γι’ αυτό το τεράστιο ιστορικό λάθος το οποίο διαπράξατε χθες.

Αλήθεια, εσείς “παιδιά” του Ευγένιου, που για πολλά χρόνια και σε δύο διαφορετικές δεκαετίες μεγαλουργήσατε στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης τιμώντας την φανέλα, πώς νιώθετε που εσείς οι ίδιοι ξηλώνετε και διαγράφετε σε μια ημέρα τόσα χρόνια ένδοξης ιστορίας;;;

Κύριε Μιχάλη Μπουση και “παιδιά” του Ευγένιου, από την πρώτη μέρα έλευσή σας, σας στηρίξαμε.. Στηρίξαμε όλο αυτό το εγχείρημα για το οποίο άλλωστε αγωνιστήκαμε κατά το παρελθόν σαν Οπαδικό Κίνημα όλοι μαζί ενωμένοι, με έναν κοινό στόχο!! Έναν Ο.Φ.Η. ανεξάρτητο υπερήφανο και με αξιοπρέπεια!!! Όμως!!!! Ποτέ και σε καμία στιγμή αυτά τα δύο σχεδόν χρόνια δεν αφουγκραστήκατε και δεν λογαριάσατε τα “πιστεύω” και τα συναισθήματα του κόσμου. Δεν ζητήσαμε ποτέ τίποτα πέρα από σεβασμό στην ιστορία και στον ΛΑΟ του ΟΦΗ μας.

Εκφράζοντας το σύνολο των οργανωμένων και μη… ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!

Απαιτούμε άμεσα την αφαίρεση αυτού του εκτρώματος… Το απαιτεί η 95χρονη ιστορία του Ο.Φ.Η μας!!! Αν στοχεύετε σε εμπορικές επιτυχίες αναζητήστε νέες μεθόδους και δράσεις οι οποίες δεν θα προσβάλλουν την ιστορία μας!! Φθηνά κόλπα marketing ΟΧΙ σε εμάς!!

ΛΑΕ ΤΟΥ Ο.Φ.Η.!!!!Με αξιοπρέπεια, σεβασμό, και με απεριόριστη αγάπη πρός όλους εσάς,τους απλούς φιλάθλους,μικρούς και μεγάλους,για τα αδέρφια μας εκεί ψηλά αλλα και όλοκληρο το οπαδικο κίνημα της Θύρας 4, δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτή τη παρωδία!Δεν θα γίνουμε συνένοχοι!!Έτσι λοιπόν, αποφασίζουμε ότι για τα επόμενα χρόνια, δεκαετίες μέχρι και το θάνατο, στην αγαπημένη μας Θύρα 4,σε ολόκληρο το Γεντίκουλε, στις σημαίες, στα πανό μας, στα μπλουζάκια μας, αλλά και σε κάθε γήπεδο που θα βρεθούμε θα μας συνοδεύει και θα υπάρχει πάντα η ασπίδα!!Υποσχόμαστε ότι, οι νέες γενιές οπαδών θα μεγαλώσουν όπως μεγαλώσαμε κι εμείς!!!Με αυτό το έμβλημα! Με αυτό το σήμα βαθιά ριζωμένο μέσα στη ψυχή μας!!!!

Υ.Γ: Το κεφάλι ψηλά κι ασπίδα στη καρδιά!

Υ.Γ4: Τα κορμιά μας γεμάτα τατουάζ με την ΑΣΠΙΔΑ που καταργήσατε χωρίς να μας δώσετε έστω το δικαίωμα συμφωνίας η διαφωνίας.

Snakes 4 heraklion club

Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος

Archanes club

OFI Germany fans

Ο.Φ.Η. U.K fans»

Η δε ανακοίνωση των παλαιμάχων του ΟΦΗ που προανήγγειλαν και κινητοποιήσεις είναι η ακόλουθη:

«Μετά την απόφασή της ΠΑΕ ΟΦΗ να αλλάξει το σήμα της ομάδος μας, μετά από 95 χρονιά ιστορίας:

Ο Σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΟΦΗ καλεί τα μέλη του την Τετάρτη (12/8) στις 18.00 στα γραφεία στην “Θύρα 1”.

Καλεί όλους τους Προέδρους, συμβούλους και παράγοντες πού έχουν προσφέρει στο Σωματείο.

Δυστυχώς Κύριοι της ΠΑΕ ΟΦΗ: “Σκοτώσατε την ιστορία τού ΟΦΗ”».

Μοιραστείτε το: