05/08/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 - 00:30

Επέλεξαν Παράσχο στον Απόλλωνα Σμύρνης στη θέση του Τεννέ

Θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» για πρώην και επόμενο στην τεχνική ηγεσία * Προτάθηκε ο Γιάννης Σκοπελίτης για γενικός αρχηγός!

Δεν αναμένεται να γίνει σίριαλ το θέμα του νέου προπονητή στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Μπάμπης Τεννές, όπως φάνηκε και προαναγγέλθηκε ήδη, δεν θα συνεχίσει με τον διάδοχο του στον πάγκο να είναι ο Γιώργος Παράσχος!

Ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης με αυτή την επιλογή δείχνει ότι θέλει να πάει στα σίγουρα με τον έμπειρο καστοριανό κόουτς. Και αυτό στην προοπτική της επιστροφής της ιστορικής ομάδας στη Σούπερ Λίγκα 1 μέσω της επικείμενης αναδιάρθρωσης. Εξάλλου, ο Παράσχος δεν είναι άγνωστος στη Ριζούπολη, κάθε άλλο, αφού επί των ημερών του η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατάφερε προ τριετίας να πετύχει μια άνετη παραμονή στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Συμφωνία με την έννοια συμβολαίων δεν υπάρχει με τον Παράσχο, αλλά αυτό φαντάζει λεπτομέρεια, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μη συνέχισης της συνεργασίας με τον Τεννέ και η αντίστοιχη της πρόσληψης - επιστροφής Παράσχου.

Στα αξιοσημείωτα από εκεί και πέρα είναι ότι στον Απόλλωνα Σμύρνης έχει προταθεί για τη θέση του γενικού αρχηγού ο επί σειρά ετών πρώην άσος του Αιγάλεω, Γιάννης Σκοπελίτης (σε νεαρή ηλικία είχε πρωτοξεκινήσει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»).

Μοιραστείτε το: