12/08/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 - 12:33

Απόλλων Σμύρνης: «Υπήρχε προφορική συμφωνία με τον κ. Τεννέ, αλλά με τη στάση του τώρα υπάρχει άλλη βάση…»

Όλα δείχνουν «διαζύγιο» με τον έμπειρο προπονητή, αφού η «κυανόλευκη» ΠΑΕ τον «κατηγορεί» ουσιαστικά ότι εκείνος οδηγεί τα πράγματα προς τα εκεί…

Προ των πυλών είναι πλέον το «διαζύγιο» ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και Μπάμπη Τεννέ

Η αφορμή είναι οι δηλώσεις του έμπειρου κόουτς στο a-sports.gr με τις οποίες ανέφερε ότι η μεταξύ τους σύμβαση έληξε στις 25 Μαΐου 2020. Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ λοιπόν, το Σάββατο (11/7) αντέδρασε και με ανακοίνωσή της τον «κατηγορεί» ουσιαστικά ότι με τη στάση του οδηγεί τα πράγματα προς την… έξοδο.

«Υπήρχε προφορική συμφωνία, αλλά με τη στάση του τα δεδομένα είναι νέα», αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στην επίσημη τοποθέτησή της αποκαλύπτει ότι επιχειρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από ανθρώπους της υπογραφεί νέο συμβόλαιο, αλλά ο Τεννές δεν βρέθηκε!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αναλυτικά: «Με έκπληξη διαβάσαμε δήλωση του προπονητή της ομάδας μας κ. Μπάμπη Τεννέ σύμφωνα με την οποία, τόσο εμείς όσο και ο ίδιος είμαστε ελεύθεροι να διαπραγματευτούμε το μέλλον μας, διότι έληξε η μεταξύ μας σύμβαση στις 25/6 και ως εκ τούτου δεν υπάρχει νέα συμφωνία.

Δηλώνουμε, ως ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ότι υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και του κ. Τεννέ για συνεργασία και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτός είναι και ο λόγος που στην προηγούμενη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ έκανε σαφές, κυρίως προς τους δημοσιογράφους και εξ αιτίας της προπονητολογίας, ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή, καθώς το θέμα αυτό είναι λυμένο στον Απόλλωνα. Μάλιστα, στη ανακοίνωση τονίζαμε ότι αυτό που μας απασχολεί είναι να μάθουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε τη νέα περίοδο για να κάνουμε τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Την εβδομάδα που πέρασε έγινε προσπάθεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον κ. Τεννέ, από τον υπεύθυνο της ΠΑΕ για το θέμα του συμβολαίου του, για την  ολοκλήρωση  του τυπικού μέρους της συμφωνίας με την υπογραφή των συμβολαίων. Όμως, ο κ. Τεννές δεν ανευρέθηκε. Την ίδια κατάληξη είχαν και τηλεφωνικές προσπάθειες του γενικού αρχηγού της ομάδας αλλά και του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομών. Μας προκαλεί εντύπωση η δήλωση και η γενικότερη στάση του κ. Τεννέ, η οποία βάζει σε νέα βάση τη μελλοντική συνεργασία μας για τη νέα χρονιά.

Περιμένουμε την επιστροφή μελών της διοίκησης, προκειμένου σε συνεδρίαση του ΔΣ να τεθούν τα νέα δεδομένα, να αξιολογηθούν και να αποφασίσουμε για το μέλλον της ομάδας μας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».

 

Μοιραστείτε το: