04/08/2020
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 - 12:24

«Εντυπωσιακά» είπαν τα Χρόνια Πολλά στον ΠΑΣ Γιάννινα οι φίλαθλοί του (video)

Έκαναν τη νύχτα μέρα οι οπαδοί του «Άγιαξ της Ηπείρου» στο «Ζωσιμάδες» * Οι ευχές της ΠΑΕ * Ανακοινώθηκε η ανανέωση με Μπαδήμα

54 χρόνια ιστορίας συμπλήρωσε την Τετάρτη (8/7) ο ΠΑΣ Γιάννινα με τους φιλάθλους του να το γιορτάζουν αναλόγως…

Στο «Ζωσιμάδες» οι οργανωμένοι οπαδοί του «Άγιαξ της Ηπείρου» με ένα φαντασμαγορικό pyroshow έκαναν τη νύχτα μέρα φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, γιορτάζοντας έτσι τα 54 χρόνια του συλλόγου.

Παράλληλα τις ευχές της έστειλε και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας λόγο στο μήνυμά της για 54 χρόνια περήφανης ιστορίας για την πόλη και την οικογένεια του ΠΑΣ.

«54 Χρόνια Υπερήφανης Ιστορίας..

54 Χρόνια Μία Πόλη..

54 Χρόνια Μία Οικογένεια..

54 Χρόνια Π.Α.Σ. Γιάννινα» ανέφερε η ανακοίνωση της γιαννιώτικης ΠΑΕ.

Παράλληλα στα αγωνιστικά το πρωί της Πέμπτης (9/7) ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Μπαδήμα μέχρι πρότινος προπονητή της Κ-19.

Ο Μπαδήμας θα αναλάβει ως βοηθός προπονητή, αλλά και ως τεχνικός υπεύθυνος των ομάδων υποδομής των Ηπειρωτών, με τον ίδιο να ευχαριστεί στις δηλώσεις του, τόσο τον μεγαλομέτοχο, Γιώργο Χριστοβασίλη, όσο και τον προπονητή, Αργύρη Γιαννίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ.Μπαδήμα Νίκο, ο οποίος θα είναι και για τη σεζόν 2020-21 στο τεχνικό team της 1ης ομάδας, ως βοηθός προπονητή. Επιπλέον ο κ.Μπαδήμας αναλαμβάνει και έναν ακόμα νευραλγικό ρόλο στην ΠΑΕ, αυτόν του τεχνικού υπεύθυνου των υποδομών του Π.Α.Σ., με κύρια ευθύνη την ανάπτυξη και εφαρμογή του οργανογράμματος λειτουργίας των ομάδων υποδομών.

"Ευχαριστώ την ομάδα του Π.Α.Σ. Γιάννινα, τον πρόεδρο κ.Χριστοβασίλη και τον προπονητή κ.Γιαννίκη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε τον Π.Α.Σ. πρωταγωνιστή, όπως και αξίζει σε αυτήν την ιστορική ομάδα"», δήλωσε στο pasgiannina.gr.

Μοιραστείτε το: