13/08/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 - 21:48

Χ. Σάββας: «Καμία παρέμβαση Μαρινάκη στους ορισμούς διαιτητών»

Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, παράλληλα, τόνισε στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ότι από το 2012 δεν γνωρίζει ποιος κι αν επηρέαζε στην κατάρτιση των πινάκων των ρέφερι

Η… φούσκα από την πρώτη ημέρα φαίνεται. Έτσι μετά από την κατάθεση του Τάκη Φύσσα, που από μόνη της καταρρέει τη σκευωρία μιας… κατασκευασμένης ταλαιπωρίας ο δεύτερος μάρτυρας κατηγορίας, Χρήστος Σάββας (αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ) ήρθε και… έδεσε τα προηγούμενα το απόγευμα της Τετάρτης (1/7).

«Μετά το 2012 δεν ξέρω ποιος και εάν επηρέαζε την κατάρτιση των πινάκων…», κατέθεσε ο Σάββας στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση των φερόμενων «στημένων» αγώνων και φυσικά αυτό αποδεικνύει επί της ουσίας την αδυναμία οργανωμένης χειραγώγησης!

Επίσης Σάββας δηλώνει ότι το 2014 στην ΚΕΔ υπήρχε ξένος αρχιδιαιτητής…

Από εκεί και, πέρα τα βασικά σημεία των όσων είπε είναι τα ακόλουθα:

-«Καμία παρέμβαση Μαρινάκη σε ορισμούς διαιτητών».

-«Οι διαιτητές μπορεί να κάνουν λάθη, αλλά δεν μπορώ να πω εγώ ότι ήταν σκόπιμα παρότι έχω εμπειρία (σ.σ. ο Χ. Σάββας ήταν πρώην ρέφερι).

-«Οι διαιτητές ήταν καλοί και εγώ να έκανα τους πίνακες μπορεί να τους χρησιμοποιούσα».

- «Ο Σαρρης (πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και εκ των κατηγορούμενων) ήταν το θύμα όλης αυτής της ιστορίας. Ήταν γιατρός και δεν είχε ιδέα από όλα αυτά».

-«Δεν έχω κανένα στοιχείο ότι Κουριδης (πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ) κλπ έκαναν κάτι. Απλά ψυχολογικά είχαν τον έλεγχο…».

-«Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σας πω…».

-Σάββας για Σπάθα: «Ήταν ένας πολύς καλός διαιτητής και έκανε πολύ καλές διαιτησίες».

Μοιραστείτε το: