10/08/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 - 20:37

Καταρρέει η… σκευωρία με το «καλησπέρα» από τον ίδιο τον Φύσσα!

«Δεν είχα στοιχεία, δεν μίλησα για χειραγώγηση», είπε στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο άνθρωπος που άνοιξε την όλη ιστορία και πρόσθεσε: «Καμία σχέση δεν έχει ο Ολυμπιακός ή ο κ. Μαρινάκης με αυτά τα γεγονότα»

Με τον Τάκη Φύσσα ως μάρτυρα κατηγορίας ξεκίνησε την Τετάρτη (1/7) το απόγευμα στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών η εκδίκαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τη διερεύνηση φερόμενων ως χειραγωγημένων αγώνων με κορωνίδα της υπόθεσης την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-1 το 2015…

Και είναι εντυπωσιακό ότι ο βασικός άνθρωπος, που ξεκίνησε όλα αυτά με το «καλησπέρα» με τα όσα λέει καταρρέει την… σκευωρία!

Στην ο Φύσσας, τότε τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει σχέση με το θέμα! Επίσης, ευχήθηκε ο Σα Πίντο να εξηγήσει στην επιτροπή για αυτό το ματς, ο Σα Πίντο που αρνείται τα πάντα! Πάντως, το πιο σημαντικό είναι ότι ο νυν αθλητικός διευθυντής της Εθνικής παραδέχθηκε: «Δεν είχα στοιχεία, δεν μίλησα για χειραγώγηση».

Πιο αναλυτικά, τα κυριότερα σημεία της κατάθεσης Φύσσα στην Επιτροπή Δεοντολογίας είναι τα ακόλουθα:

-«Σε συζήτηση που είχα με τον Αλαφούζο του μετέφερα την κουβέντα που είχα με τον Σα Πίντο, τον προπονητή του Ατρομήτου. Πέρασαν δύο μήνες, δεν έκανα τίποτα, επειδή δεν είχα στοιχεία. Ο Αλαφούζος πήγε στον ανακριτή για δική του υπόθεση και είπε ότι του είπα. Με κάλεσε ο ανακριτής και για αυτό το λόγο κατέθεσα».

-«Αυτός ο άνθρωπος (Σα Πίντο) για κάποιο δικό του λόγο υπερέβαλε και μακάρι να έρθει και να πει για ποιο λόγο το έκανε»!

-«Δεν πίστευα ότι θα ειπωθούν στον ανακριτή και όταν με κάλεσε είπα ότι αυτά άκουσα στο τηλέφωνο».

-«Μπορείς να κάνεις rotation, οι αλλαγές δικαιολογούνται. Ήμουν επηρεασμένος από αυτά που είπε ο Σα Πίντο».

- «Καμία σχέση δεν έχει ο Ολυμπιακός ή ο κ. Μαρινάκης με αυτά τα γεγονότα».

-«Με τις αλλαγές που έκανε ο Σα Πίντο στον αγώνα, η ομάδα αντέδρασε. Για τον Σπανό, δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του. Πάντα πίστευα ότι ήταν κύριος με νοικοκυρεμένη ομάδα»!

-«Ναι είπα ότι δεν πήγα στον ανακριτή γιατί δεν είχα στοιχεία».

Μοιραστείτε το: