05/07/2020
ΑΡΗΣ | Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 - 22:32

Ένινγκ: «Δεν θα βελτίωναν την ομάδα οι αλλαγές...»

Εξήγησε γιατί δεν έκανε διορθωτικές κινήσεις ο τεχνικός του Άρη στην ήττα από τον ΠΑΟΚ

Kακός ήταν ο Άρης στην ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-2, σε ένα ματς που προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι ο Μίχαελ Ένινγκ δεν έκανε ούτε μία αλλαγή.

Ο Γερμανός τεχνικός, μιλώντας στη Νοva μετά το τέλος του αγώνα, αιτιολόγησε την απόφασή του στο ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον Φετφατζίδη λόγω της επικείμενης μεταγραφής του στην Αλ Αΐν, για τον Ντιγκινί είπε ότι είχε πρόβλημα τραυματισμού, ενώ οι υπόλοιποι δεν θα μπορούσαν να βελτιώσουν την ομάδα.

«Η απάντηση είναι απλή. Όταν κάνεις αλλαγή, θέλεις να βελτιώσεις την ομάδα σου. Ίσως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Ντιγκινί, αλλά τραυματίστηκε στο ζέσταμα, υπάρχει το θέμα του Γιάννη και οι υπόλοιποι δεν θα βελτίωναν την ομάδα, γι' αυτό και δεν έκανα αλλαγές», δήλωσε ο προπονητής των «κίτρινων».

Ενώ για το ματς σχολίασε: «Στο παιχνίδι συνολικά επενδύσαμε πολλά, τα παιδιά προσπάθησαν, δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά είμαι ικανοποιημένος ααπό την προσπάθεια. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι με καλές προϋποθέσεις λόγω των απουσιών, είχαμε ενδεκάδα ανάγκης, είχαμε και ένα πρόβλημα τραυματισμού στην προθέρμανση.

Στο πρώτο μέρος οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Δεχθήκαμε το γκολ, είχαμε ευκαιρίες, αλλά ήρθε και το δεύτερο γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τον χρόνο γιατί ήθελε να κρατήσει το 2-0. Τηρουμένων των αναλογιών είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια».

Μοιραστείτε το: