09/08/2020
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 - 13:34

Πρώτη συγκέντρωση μετά από τρεις μήνες στη Δόξα Δράμας

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν για πρώτη φορά μετά τα μέσα Μαρτίου

«Αντάμωση μέσω αβεβαιότητας». Έτσι χαρακτηρίζουν στη Δόξα Δράμας την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μετά την πανδημία του κορωνοϊού. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (20/6) στο γήπεδο της ομάδας, όπως είχε προγραμματιστεί προ ημερών, χωρίς ωστόσο να γίνει προπόνηση.

Οι «μαυραετοί» αναμένουν τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον της δράσης στην Σούπερ Λίγκα 2, με τον προπονητή, Κώστα Βασιλακάκη, να λέει πως «παραμένουμε με... δεμένα χέρια, στην αναμονή. Δεν ξεκαθάρισε κάτι επίσημα, το αν θα παίξουμε αγώνες, πότε και πόσους.

Προσωπικά, ήμουν σε επαφή με τους παίκτες, τους μίλησε και ο πρόεδρος, αναφέροντας ότι ακόμα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Μοιραία, περιμένουμε. Σίγουρα μας λείπουν οι προπονήσεις. Φυσιολογικά, πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν, για να γίνει επικύρωση βαθμολογίας. Άλλες ομάδες θέλουν, άλλες όχι. Ανάλογα με το συμφέρον του καθενός.

Πρέπει να ξέρουμε έγκαιρα. Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν τα τεστ κορωνοϊού, για όσους δεν είχαν περάσει. Μακάρι να δοθεί λίγο παραπάνω προσοχή σε αυτή την κατηγορία».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Δραμινών:

«Περίπου τρεις μήνες μετά την τελευταία συγκέντρωση, στα μέσα Μαρτίου, παίκτες και τεχνικό τιμ της Δόξας Δράμας αντάμωσαν ξανά στο γήπεδο, όπως είχε προγραμματιστεί. Πάτησαν χορτάρι, για σχεδόν μια ώρα, χωρίς να γίνει προπόνηση. Βεβαίως, ουσιαστικός προγραμματισμός δεν μπορεί να γίνει ακόμα, με ένα πέπλο αβεβαιότητας να συνεχίζει να "σκεπάζει" συνολικά τη Super League 2.

Οι “Μαυραετοί”, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, για το αν γίνουν τελικά αγώνες, πότε και πόσοι, για να προσαρμόσουν το δικό τους σχεδιασμό.

Αν υπάρχει δηλαδή λόγος για τα τελευταία τεστ κορωνοϊού και έναρξη ομαδικών προπονήσεων ή όχι, με ανταλλαγή ευχών για καλό καλοκαίρι, στη δεύτερη περίπτωση, πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου και οριστικό ρίξιμο αυλαίας για φέτος».

Μοιραστείτε το: