06/07/2020
Πρωτάθλημα | Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 - 22:35

Τελικά... αναβολή για το Ξάνθη – Ατρόμητος

Δε θα γίνει ούτε την Κυριακή (7/6) η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας 1

Μπορεί να υπήρχε αισιοδοξία ότι ο αγώνας της Ξάνθης με τον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας 1 θα γινόταν κανονικά την Κυριακή (7/6), ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής (5/6) έγινε τελικά γνωστό ότι η αναμέτρηση θα ματαιωθεί!

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς, να ματαιωθεί η διεξαγωγή του ματς, μετά την έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή. Οι απαιτούμενοι έλεγχοι δεν έχουν ολοκληρωθεί στο 100%, έτσι αποφασίστηκε να αποφευχθεί το ρίσκο.

Ο αγώνας ήταν να διεξαχθεί αρχικά το Σάββατο, 6 Ιουνίου, μεταφέρθηκε για Κυριακή και τελικά ματαιώθηκε δίχως να γίνει γνωστή η νέα ημερομηνία. Πιθανό είναι να οριστεί στα μέσα της προσεχούς εβδομάδας, χωρίς να αποκλείεται να γίνει σε άλλο γήπεδο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας 1:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.

Συστήθηκε η αναβολή του αγώνα σε επικοινωνία του γ.γ. του Υπ. Υγείας κ. Πρεζεράκου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Σε συνέχεια αλληλογραφίας της Super League με τον κ. Γ. Μαυρωτά, η σύσταση αναβολής από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας  έχει να κάνει με το πρωταρχικό μέλημα όλων που είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα, δεδομένου ότι απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης».

Μοιραστείτε το: