06/07/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 - 19:08

Ζητά να μείνει ανοιχτή η σεζόν μέχρι τα ευρωπαϊκά του ματς ο Ολυμπιακός

Έγγραφο αίτημα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ προς την ΕΠΟ * Προφορικές διαβεβαιώσεις από την ομοσπονδία για παροχή κάθε δυνατής βοήθειας σε συνεργασία με την ΟΥΕΦΑ για το ζήτημα των συμβολαίων

Την έντονη αντίδραση του Ολυμπιακού προκάλεσε η απόφαση που ελήφθη την Παρασκευή (5/6) στο Δ.Σ. της ΕΠΟ όπως όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Με έγγραφο άιτημα προς την Ομοσπονδία, οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν η σεζόν να μην κλείσει προτού τελειώσει τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και τις εντός συνόρων υποχρεώσεις τους.

Και αυτό διότι δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν στη ρεβάνς με τη Γουλβς που θα γίνει τον Αύγουστο τους τέσσερις παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους (Ομάρ, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος). Σημειώνουν, μάλιστα, ότι μια τέτοια απόφαση θα είναι αβάσιμη και παράνομη.

Τονίζουν δε ότι «δεν εξυπηρετεί καμία απολύτως σκοπιμότητα εκτός από το να υποχρεώσει παράνομα τον Ολυμπιακό να στερηθεί των υπηρεσιών ποδοσφαιριστών του στο Γιουρόπα Λιγκ».

Τέλος οι Πειραιώτες κατηγορούν την ΕΠΟ ότι είναι «δόλια» η αιτιολογία ότι μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα με τις ημερομηνίες της επόμενης μεταγραφικής περιόδου και αφού τονίζουν ότι αγνοούνται οι σχετικές εισηγήσεις της ΦΙΦΑ, προαναγγέλλουν ότι σε περίπτωση που ληφθεί τελικά η συγκεκριμένη απόφαση θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Πάντως η Ομοσπονδία σημείωσε ότι θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στους Πειραιώτες σε συνεργασία με την ΟΥΕΦΑ, η οποία έχει βασικό λόγο σε τέτοιες περιστάσεις.

Μοιραστείτε το: