09/07/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 - 20:56

Παναχαϊκή: «Η ΠΑΕ σέβεται απόλυτα την απόφαση να γίνουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές»

Μπάρλος και Γρηγορίου εκπροσώπησαν τους Αχαιούς στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας 2

Η Παναχαϊκή ήταν μία από τις έξι ομάδες που ήθελε την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2, ωστόσο την απόφαση για την επανέναρξη στις 29 Ιουνίου με τη διεξαγωγή των δύο τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής περιόδου τη σέβεται απόλυτα.

Αυτό τονίζουν οι «κοκκινόμαυροι» στην ενημέρωσή τους για το Δ.Σ. της Τετάρτης (3/6), στο οποίο ήταν παρόντες ο πρόεδρος των Αχαιών Γιώργος Μπάρλος και ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου.

Αναλυτικά: «Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (3/6) το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα μας έδωσε το παρών καθώς εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Γιώργο Μπάρλο και τον νομικό σύμβουλο Χάρη Γρηγορίου.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 επέμεινε στην άποψη της περί οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος. Στο πλευρό της ομάδας μας έχοντας την ίδια άποψη ήταν ακόμα πέντε ΠΑΕ. Παρόλα αυτά όμως αποφασίσθηκε σε πρώτη φάση η διεξαγωγή των δύο τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ σέβεται απόλυτα την απόφαση που πάρθηκε και θα κινηθεί σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

Επίσης αποφασίσθηκε να συσταθεί μία ειδική επιτροπή η οποία θα έχει επαφές με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, την ΕΠΟ και την ΕΡΤ και εκεί θα φανεί το κατά πόσο είναι εφικτό να συνεχισθεί το πρωτάθλημα με την τήρηση φυσικά του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου».

Μοιραστείτε το: