30/11/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 1 Μαΐου 2020 - 19:21

Λεουτσάκος για πιθανή αναδιάρθρωση: «Όλα παίζουνε, αλλά να μην αδικηθεί κανείς» (video)

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 2 - Football League επανέλαβε ότι πάνω απ’ όλα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών και τόνισε ότι ο ίδιος θα ακολουθήσει ότι θέλουν οι ΠΑΕ * Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα (4/5) * Ακούστε τι είπε στην ΕΡΑ Σπορ

Αποφασισμένος να υπερασπιστεί τη βούληση των ομάδων είναι ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ 101,8 fm την Παρασκευή (1/5) για όλα τα φλέγοντα θέματα της SL2 - FL.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας των δύο μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών του ποδοσφαίρου ρωτήθηκε το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης και αφού είπε ότι επισήμως δεν υπάρχει τίποτα ξεκαθάρισε: «Όλα παίζουνε... Αυτή τη στιγμή, έχουμε μόνο σενάρια. Δεν πρέπει να αδικηθεί όμως, καμία ομάδα. Εγώ δεν έχω ομάδα, θα ακολουθήσω τη θέληση των ΠΑΕ, για αυτό είμαι εδώ. Η προτεραιότητα, πάντως, είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών και πρέπει να διασφαλιστεί από το κράτος».

Από εκεί και πέρα, ο Λεουτσάκος για τα αποτελέσματα της συνάντησης της επταμελούς Ειδικής Επιτροπής που συνεδρίασε ανήμερα την Πρωτομαγιά, είπε ότι αποφάνθηκε να συγκληθεί Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα (4/5) για να αποφασίσουν τα μέλη αν θέλουν να στείλουν αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για το αν θα ξεκινήσουν προπονήσεις σε γκρουπ, όπως συνέβη με τη Σούπερ Λίγκα 1.

Όσο για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης για ομάδες, που κάνουν κρυφά προπονήσεις ήδη, ο επικεφαλής της διοργανώτριας τόνισε ότι δεν έχει υπάρχει ακόμα καμία επίσημη καταγγελία...

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι στην πρόσφατη Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, στην οποία μετέχει και ο ίδιος, ο αρμόδιος διευθυντής αδειοδότησης ξεκαθάρισε ότι η ΟΥΕΦΑ του έχει επισημάνει ότι δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει καθόλου ποινή αφαίρεσης βαθμών για όσες ΠΑΕ δεν πάρουν άδεια και για αυτό επιλέχθηκε το -3.

-ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ αναλυτικά τις δηλώσεις ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΥ στην ΕΡΑ Σπορ

Μοιραστείτε το: