28/05/2020
Ελλάδα | Σάββατο 4 Απριλίου 2020 - 23:30

Τσιόδρας: «Μη υπαρκτό το σενάριο τραγικής αύξησης και ανάγκης ακόμα πιο σκληρότερων μέτρων» (video)

Δείτε τι δήλωσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, δίνοντας ξανά τόνο αισιοδοξίας στη μάχη της Ελλάδας με τον κορωνοϊό εφόσον μείνουμε σπίτι…

Αν δεν τα… χαλάσουμε και μείνουμε σπίτι, τότε δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ ούτε Ιταλία, ούτε Γαλλία…

Ο Σωτήρης Τσιόδρας είπε ότι το σενάριο τραγικής αύξησης των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα και η ανάγκη ακόμα πιο σκληρών μέτρων αυτή τη στιγμή είναι ανύπαρκτο.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μετά τις αρχικές ανακοινώσεις τόσο από τον ίδιο όσο και από τον Νίκο Χαρδαλιά για την εξέλιξη της πανδημίας τόνισε το απόγευμα του Σαββάτου (4/4): «Όσον αφορά την ανάγκη ακόμα σκληρότερων μέτρων αν η επιδημία αυξηθεί ή έχουμε τραγική κατάσταση όπως σε Ιταλία, Ισπανία… Δεν νομίζω με τα δεδομένα, που έχουμε αυτή τη στιγμή, ότι θα δούμε ένα τέτοιο σενάριο, αλλά αυτό εξαρτάται απ’ όλους μας. Με τα μέτρα που έχουμε πάρει και εφόσον τα τηρούμε όλοι μας με θρησκευτική ευλάβεια, όχι.

Αν όμως δεν συμμορφωθούμε όσο πρέπει τότε μπορεί, να αλλάξει αυτό γρήγορα. Το θεωρώ αυτό το σενάριο μη υπαρκτό αν τηρηθούν τα μέτρα, για να δώσω μια νότα αισιοδοξίας...».

-ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ με τις απαντήσεις ΤΣΙΟΔΡΑ όπως και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά και του υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Μοιραστείτε το: