28/05/2020
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 - 20:30

Λέει «ναι» στην εθελοντική αιμοδοσία η Δόξα Δράμας

Οι «μαυραετοί» στο πλευρό του υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2 και Football League

To κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει εκ νέου η Δόξα Δράμας, η οποία γνωστοποίησε ότι στηρίζει απόλυτα την πρωτοβουλία του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την εθελοντική αιμοδοσία, μια πρωτοβουλία που έτυχε βέβαια και της στήριξης από πλευράς Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2 και Football League.

Οι «μαυραετοί», με ανακοίνωσή τους την Τρίτη (31/3), καλούν τους Δραμινούς πολίτες να σταθούν αρωγοί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται εν μέσω και της πανδημίας του κορωνοϊού.

«H ΠΑΕ Δόξα Δράμας εκφράζει τη στήριξή της στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Ένωσης Super League 2-Football League για τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και την εκστρατεία μαζικής ευαισθητοποίησης των Ελλήνων προς αυτή την κατεύθυνση, ειδικά στις δύσκολες μέρες που βιώνει η κοινωνία μας με την πανδημία του κορωνοϊού.

Καλούμε τους πολίτες της Δράμας και όχι μόνο, να σταθούν αρωγοί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια της εθελοντικής αιμοδοσίας, δίνοντας αίμα και ζωή σε συνανθρώπους μας, τη στιγμή που δοκιμάζεται καθημερινά το Εθνικό Σύστημα Υγείας, καθώς με την έξαρση των κρουσμάτων του COVID-19 παρατηρείται επιταχυνόμενη μείωση αποθεμάτων αίματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Δόξας.

Μοιραστείτε το: