28/05/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 - 13:58

ΕΠΟ: Η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου έχει την ευθύνη για το γήπεδο στο Πάρκο Γουδί

Πήρε θέση η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μετά το σάλο από το βίντεο ντοκουμέντο του a-sports.gr για την παραβίαση των απαγορεύσεων λόγω πανδημίας * Σκληρή απάντηση σε όσους την κατηγόρησαν...

Αίσθηση προκάλεσε το βίντεο του a-sports.gr που καταγράφει κόσμο να προπονείται ομαδικά και ατομικά εν μέσω καραντίνας σε γήπεδο στο Πάρκο Γουδί το απόγευμα της Δευτέρας (30/3).

Η ΕΠΟ πήρε την Τρίτη (31/3) θέση μετά τον σάλο που προκλήθηκε, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ρεπορτάζ του a-sports.gr.

Κι αυτό γιατί, όπως άλλωστε σας είχαμε ήδη πει, ξεκαθάρισε ότι το εν λόγω γήπεδο δεν είναι στη δική της ευθύνη, καθώς ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.

Μάλιστα, η Ομοσπονδία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για αυτούς που την κατηγόρησαν, δίνοντας σκληρή απάντηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε απάντηση ψευδέστατων δήθεν καταγγελιών και αποκαλύψεων από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, σχετικά με την όποια χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Πάρκο Γουδή, εν μέσω των περιοριστικών μέτρων κατά του covid-19 "υπό την ανοχή της διοίκησης της Ε.Π.Ο." (!!!), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει τα εξής.

Το εν λόγω γήπεδο ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (Ετ.Α.Δ.), , η οποία  έχει την ευθύνη λειτουργίας και συντηρήσής του.

Η Ετ.Α.Δ. έχει επίσης την πλήρη αποκλειστικότητα στην λήψη αποφάσεων για τη χρήση του και το παραχωρεί κατόπιν σχετικής αιτήσεως και αδείας σε κοινωνικους και αθλητικούς φορείς, σχολεία, ή το διαθέτει στο κοινό.

Ανάλογα με τις ανάγκες της κι εφόσον το επιτρέπει ο προγραμματισμός του γηπέδου, το χρησιμοποιεί και η Ε.Π.Ο., κατόπιν αιτήσεώς της στην Ετ.Α.Δ.

Τούτων δοθέντων, είναι προφανές -και στους πλέον κακόπιστους- ότι το γήπεδο αυτό δεν ανήκει στην Ε.Π.Ο. και δεν είναι κατ'ουδένα τρόπο "ενωσιακό"».

Μοιραστείτε το: