06/06/2020
Ελλάδα | Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 - 00:08

Σκάνδαλο: Προπόνηση κανονική στο γηπεδάκι στο πάρκο Γουδή δίπλα στην ΕΠΟ (video)

Το a-sports.gr σας δείχνει την εικόνα ντροπής στα 50 μέτρα από το υπουργείο Δικαιοσύνης το απόγευμα της Δευτέρας 30 Μαρτίου! * Αναμένουμε την παρέμβαση των αρμόδιων της Πολιτικής Προστασίας και του υφυπουργείου Αθλητισμού

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Αν δεν είναι αυτό σκάνδαλο, τότε τι είναι; Για κάποιους… πονηρούς οι απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού είναι μόνο στα λόγια και τις «γράφουν» στα παλιά τους υποδήματα άνευ προστίμων και λοιπών ποινικών κυρώσεων… Οι αθλητικές εγκαταστάσεις παραμένουν κλειστές μέχρι τις 6 Απριλίου 2020, σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ επί του θέματος, που ανακοινώθηκε την Κυριακή (29/3), αλλά αυτό προφανώς και είναι τυπικό.

Γιατί στο Πάρκο Γουδή, δίπλα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και στα 50 μέτρα από το υπουργείο Δικαιοσύνης ο νόμος δεν ισχύει, εκεί έχουν τη… δική τους κυβέρνησης και το δικό τους κράτος.

Απόγευμα Δευτέρας 30 Μαρτίου 2020 και ώρα 19.30 το με συνθετικό (πλαστικό) γήπεδο ποδοσφαίρου θυμίζει μια κανονική μέρα προπόνησης πριν πανδημίας.

Κόσμος και κοσμάκης προπονείται ομαδικά (!) ή ατομικά… Μέχρι και προπόνηση με κώνους, τριγωνάκια και με παρουσία κόουτς διεξάγεται, πέρα από κάποιους που τρέχουν μόνοι τους!

Και φυσικά ούτε λόγος για κλειστό γήπεδο με κορδέλες ή κάτι που να εμποδίζει όσους… παρανομούν.

Για την ιστορία το γηπεδάκι αυτό ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε…

Το βίντεο, που σας παρουσιάζει το a-sports.gr είναι αποκαλυπτικό και δείχνει το μέγεθος της κοροϊδίας.

Αναμένουμε την άμεση παρέμβαση τόσο των αρμόδιων από την Πολιτική Προστασία όσο και από το υφυπουργείο Αθλητισμού - ΓΓΑ…

-ΔΕΙΤΕ το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ και θα ΦΡΙΞΕΤΕ!

Μοιραστείτε το: