06/06/2020
Μπάσκετ | Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 - 23:39

ΠΣΑΚ: «Να παίξουμε ακόμη και τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο...»

Αντίθετοι οι παίκτες στην οριστική διακοπή της Basket League

Οι ομάδες της Basket League και ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισαν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο έχουν αντίθετη γνώμη οι παίκτες.

Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας (23/3) και δηλώνει αντίθετος στο να τελειώσει πρόωρα η σεζόν, τονίζοντας ότι οι μπασκετμπολίστες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παίξουν ακόμα και τον Ιούλιο.

Αναλυτικά: «Ακέραιη παραμένει η στάση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, σχετικά με το μέλλον του εφετινού του πρωταθλήματος.

Ο ΠΣΑΚ διαφωνεί με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League και επιθυμεί να ολοκληρωθεί κανονικά, όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση και είμαστε όλοι ασφαλείς.

Με την υπάρχουσα κατάσταση, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν αγώνες διότι προέχει η υγεία, όμως, είμαστε διατεθειμένοι αν χρειαστεί, να παίξουμε ακόμη και τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Αν τα πράγματα συνεχιστούν ως έχουν ή χειροτερέψουν, είμαστε στη διάθεση όλων για νέες συζητήσεις και αποφάσεις. Όλα τα μέλη είμαστε ενωμένα για το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε. Δεν είμαστε “οικογένεια” μόνον στις επιτυχίες αλλά και στις δύσκολες στιγμές».

Μοιραστείτε το: