25/05/2020
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 - 11:14

Βασιλακάκης: «Να διαφυλάξουμε όλοι τη δημόσια υγεία»

Το μήνυμα του τεχνικού της Δόξας Δράμας για τον κορωνοϊό

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας Δράμας έκανε την Πέμπτη (19/3) ο τεχνικός των «Μαυραετών» Κώστας Βασιλακάκης.

Ο Μακεδόνας προπονητής αναφέρθηκε στη μαζική προσπάθεια για τη μη διάδοση του κορωνοϊού ο οποίος πλήττει τόσο τη χώρα μας, όσο και παγκοσμίως τονίζοντας την ανάγκη όλων να διαφυλάξουν τη δημόσια υγεία.

Παράλληλα δήλωσε ότι άπαντες θα πρέπει να ακολουθούμε πιστά και πειθαρχημένα τις οδηγίες των γιατρών και αυτό που φυσικά προέχει όπως είπε δεν είναι το ποδόσφαιρο, αλλά η ανθρώπινη ζωή.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Βασιλακάκη:

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση, ουσιαστικά πρωτόγνωρη για τους περισσότερους. Οφείλουμε να σεβαστούμε τους κανόνες της Κυβέρνησης, της Πολιτείας και των αρμοδίων. Να ακολουθούμε τις οδηγίες των γιατρών, πιστά και με πειθαρχία. Αναπόφευκτα, το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη μοίρα.

Προέχει η ζωή του ανθρώπου, καλούμαστε να προστατέψουμε τους παίκτες μας, τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Να διαφυλάξουμε όλοι τη δημόσια υγεία και να τηρούμε κανόνες υγιεινής, είναι υπόθεση όλων, ατομικά και ως κοινωνικό σύνολο. Για όσο χρειαστεί, χωρίς βιασύνη και προχειρότητα.

Πρέπει να μείνουμε όλοι σπίτι, τηρώντας τα στάνταρ απολύμανσης και καθαριότητας. Δεν πρέπει να υποβαθμίζουμε το θέμα, είναι σοβαρό. Αποτελούμε μια αλυσίδα που δεν πρέπει να "σπάει" από μεμονωμένες απερισκεψίες.

Όλα είναι ρευστά για το πότε θα συνεχίσουμε το ποδόσφαιρο, από ποιο σημείο και με ποιες συνθήκες. Θα γίνει ό,τι και όταν μας πούνε, δεν ξέρει κανείς. Εμείς ως τεχνικό τιμ δώσαμε πρόγραμμα στους παίκτες. Για ασκήσεις συντήρησης, ατομική προπόνηση στο σπίτι, για να γυμνάζουν το κορμί τους και να μην τα παρατήσουν σε φυσική κατάσταση».

Μοιραστείτε το: