05/06/2020
ΑΕΛ | Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 - 17:23

O Kούγιας μίλησε για αντισυνταγματικότητα της τροπολογίας μη υποβιβασμού ΠΑΟΚ, Ξάνθης (video)

Δείτε την τεκμηριωμένη νομική άποψη του ποινικολόγου - ιδιοκτήτη της ΑΕΛ επί της πρωτόδικης απόφασης της τιμωρίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης από τον Αθλητικό Δικαστή της Σούπερ Λίγκας 1 * Αλλά και τι αναφέρει για το Δ.Σ. της διοργανώτριας αναφορικά με τις επικυρώσεις της βαθμολογίας

Την άποψη ότι υπάρχει η πιθανότητα η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να κρίνει ότι θα πρέπει να ισχύσει η ποινή του υποβιβασμού για την Ξάνθη βασικά και τον ΠΑΟΚ επειδή δεν υπάρχει απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, που να έχει επικυρώσει τη φωτογραφική τροπολογία σωτηρίας των δύο ομάδων εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο έγκριτος ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ με νομικά επιχειρήματα σχολίασε την πρωτόδικη απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της Σούπερ Λίγκας 1 τόσο για το ζήτημα της μετοχικής σύνθεσης της Ξάνθης όσο και για την παράβαση της πολυιδιοκτησίας της με τον ΠΑΟΚ θέτοντας και ζήτημα αντισυνταγματικότητας της αλλαγής της νομοθεσίας.

Ο Κούγιας, παράλληλα εξήγησε μετά το πέρας του Δ.Σ. της διοργανώτριας την Πέμπτη (5/3) τους λόγους, που επικυρώθηκε μόνο η βαθμολογία για τις θέσεις 1-6 των πλέι οφ και όχι των θέσεων 7-14 για τα πλέι άουτ και την αποφυγή του υποβιβασμού.

- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΥΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ

Μοιραστείτε το: