08/04/2020
Άλλα αθλήματα | Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 - 15:49

Δεν θα πάει τελικά Ρέντη ο Γιαννακόπουλος, αλλά προειδοποιεί

«Ελληνικό Κράτος vs Κράτος του Ολυμπιακού σημειώσατε 2», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού εν όψει του ντέρμπι του βόλεϊ με τους Πειραιώτες

Ανέβηκαν οι τόνοι πριν καν ξεκινήσει ο πρώτος τελικός του Λιγκ Καπ Ανδρών στο βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στις 19.00 της Πέμπτης (13/2) στο «Μελίνα Μερκούρη».

Μετά την ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων», οι «πράσινοι» ενημέρωσαν ότι όντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως και κανένα μέλος της διοίκησης, δεν θα πάει στο γήπεδο, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Ελληνικό Κράτος vs Κράτος του Ολυμπιακού σημειώσατε 2».

Παρόλα αυτά, τονίζεται ότι «αν πειραχτεί έστω και μια τρίχα μέλους της αποστολής μας, οι παραιτήσεις των αρμόδιων υπουργών θα είναι το ελάχιστο που θα απαιτήσουμε, ενώ οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των όσων συμβούν να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη», υποστηρίζοντας ότι ήδη τους γνωρίζουν.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε ένα σύγχρονο δυτικό κράτος, το έτος 2020, η Αστυνομία του Πειραιά και η Διοίκηση του Ολυμπιακού μας ενημέρωσε επίσημα ότι δεν μπορoύν να εγγυηθούν την σωματική ακεραιότητα του Προέδρου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εφόσον αυτός παραστεί στον αποψινό τελικό του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη.

Ελληνικό Κράτος vs Κράτος του Ολυμπιακού σημειώσατε 2. Δεν έχει υπάρξει στα παγκόσμια χρονικά η οπαδική τρομοκρατία να κερδίζει την Δημοκρατία. Και όμως έγινε στην Ελλάδα του 2020.

Με τα όσα μας έχουν μεταφέρει οι άνθρωποι της Αστυνομίας και του Ολυμπιακού, καταλαβαίνουμε πως κάποιοι προετοιμάζονται για πόλεμο και σχεδιάζουν κακουργηματικές πράξεις εναντίον του Προέδρου μας και της αποστολής της Ομάδας.

Αν και θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, τονίζουμε πως ο ύψιστος γνώμονας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου είναι η προάσπιση της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας οποιουδήποτε ανθρώπου, είτε φοράει πράσινα είτε φοράει οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

Για αυτόν τον λόγο ενημερώνουμε πως δεν θα παραστεί κανένας από το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο αποψινό ματς στον Πειραιά.

Ενημερώνουμε όμως πως αν πειραχτεί έστω και μια τρίχα μέλους της αποστολής μας, οι παραιτήσεις των αρμόδιων υπουργών θα είναι το ελάχιστο που θα απαιτήσουμε, ενώ οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των όσων συμβούν να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Ήδη τους γνωρίζουμε!

Καλούμε την ύστατη ώρα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το εξαφανισμένο Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Ελληνική Αστυνομία να αποδείξουν πως είναι θεσμοί του Ελληνικού Κράτους και όχι του Κράτους του Ολυμπιακού και να υπηρετήσουν τα όσα θα έπρεπε να πρεσβεύουν».

Μοιραστείτε το: