08/04/2020
Βόλεϊ | Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 - 15:15

Ζητά από τον Γιαννακόπουλο να μην πάει στο γήπεδο ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Δηλώνει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του πρώτου τελικού του Λιγκ Καπ βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό

Ο πρώτος τελικός του Λιγκ Καπ Ανδρών στο βόλεϊ διεξάγεται στις 19.00 της Πέμπτης (13/2), με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Λίγες ώρες πριν το ματς, όμως, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δώσει το παρών στο «Μελίνα Μερκούρη».

Γι' αυτό και ζητούν από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει γνωστοποιήσει ότι θα ηγηθεί της αποστολής, να μην το πράξει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα βόλει, εφόσον ο Πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ, κος.Γιαννακόπουλος συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας.

Για την προστασία του αθλήματος και της ιστορίας των 2 ομάδων, προτείνουμε στον κο. Γιαννακόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση μας και να μην ηγηθεί της σημερινής αποστολής.

Αντίστοιχα δεσμευόμαστε να ισχύσει το ίδιο και για τον Πρόεδρο μας κο.Κουντούρη, στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας».

 

Μοιραστείτε το: