29/02/2020
ΛΑΜΙΑ | Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 - 00:04

Μάντζιος: «Υπήρχε χέρι πριν το πέναλτι, δεν το έλεγξε ο Ζαχαριάδης...»

Μεταγραφική ενίσχυση περιμένει ο τεχνικός της Λαμίας

Στο εντός έδρας 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε η Λαμία, που έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία, με τον Άκη Μάντζιο στη συνέντευξη Τύπου να αναφέρει πως οι παίκτες του έλεγαν στον διαιτητή Ζαχαριάδη ότι υπήρχε χέρι του Μουνάφο, πριν προκύψει το πέναλτι υπέρ των Αρκάδων.

«Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως στις συζητήσεις που είχαν οι ποδοσφαιριστές με τον διαιτητή, του είπαν πως στο ξεκίνημα της φάσης υπάρχει χέρι. Το οποίο είπε πως θα ελέγξει ο κ. Ζαχαριάδης και δεν το έλεγξε ποτέ.

Αυτό μπορώ να το διαβεβαιώσω γιατί καλώς ή κακώς η θέση μου είναι δίπλα στο VAR και είδα πως δεν πήγε τη φάση ούτε καν στην αρχή της. Και πιστεύω επίσης πως είναι πολύ πολύ αυστηρό πέναλτι», δήλωσε ο τεχνικός των Φθιωτών.

«Θέλαμε να κερδίσουμε πολύ αυτό το παιχνίδι σήμερα. Ένα παιχνίδι που ήταν κακό, ειδικά το πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες. Η Λαμία έβγαλε έλλειψη φρεσκάδας και κούραση, είναι το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι που πολλά παιδιά έβγαλαν 90λεπτο, είναι φυσιολογικό. Αλλά νομίζω ότι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι -και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- ήμασταν πάρα πολύ κοντά στο να πάρουμε τρεις πάρα πολύ σημαντικούς πόντους για εμάς. Δεν τα καταφέραμε όμως.

Είναι το τρίτο παιχνίδι στη σειρά που βλέπουμε ότι σαν ομάδα δεν έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό, αλλά είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτές τις καταστάσεις.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε μέχρι το τέλος. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει οπωσδήποτε να ξεκουραστούμε. Το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου είναι δύσκολο και αμφίρροπο, αλλά πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης

Μπορώ να πω πολλά για τις διαιτησίες, αλλά δεν πρέπει να μιλήσω. Εμείς οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με αυτές τις αντιξοότητες. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Πλέον αυτό το ποδόσφαιρο δεν έχει να προσφέρει τίποτα όπως εξελίσσεται. Αλλά εμείς είμαστε κομμάτι του παιχνιδιού και από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο», πρόσθεσε ο Μάντζιος.

Παράλληλα, ζήτησε μεταγραφές, λέγοντας σχετικά: «Είναι θέμα της διοίκησης οι μεταγραφικοί στόχοι. Σε κάποιες θέσεις δεν έχουμε βάθος και νομίζω ότι χρειάζεται στα συνεχόμενα παιχνίδια. Κλείσαμε τώρα τρεις εβδομάδες με συνεχόμενα παιχνίδια και αγωνίζονταν τα ίδια παιδιά. Είχαμε και έλλειψη φρεσκάδας και κούραση. Απόψε, ειδικά και μετά την αποβολή που θα έπρεπε να κυριαρχήσουμε, τρεις ποδοσφαιριστές ζητούσαν αλλαγή από χτυπήματα και κούραση».

Ενώ για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο σχολίασε: «Νομίζω είναι η πιο δύσκολη κλήρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε. Θα αντιμετωπίσουμε σε διπλά παιχνίδια την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν. Και ό,τι πιθανότητες έχουμε για να περάσουμε στον επόμενο γύρο, θα τις διεκδικήσουμε. Αυτή τη στιγμή προέχουν το πρωτάθλημα, οι βαθμοί και το παιχνίδι με τον Βόλο. Πρέπει να ξεκουραστούμε».

Μοιραστείτε το: