29/02/2020
ΛΑΜΙΑ | Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 - 23:50

Παπαϊωάννου: «Δεν είναι VAR, είναι… γμαρ»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, είπε ότι δικαιώνεται και ο Κούγιας, όταν λέει πως κάποιοι θέλουν συγκεκριμένες ομάδες στα πλέι οφ για τους δικούς τους λόγους

Πάλι αδικήθηκε η Λαμία από τη διαιτησία και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ξέσπασε μετά το τελος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο μεγαλομέτοχος των Φθιωτών είπε ότι το VAR θα έπρεπε να λέγεται... γμαρ, ενώ πρόσθεσε ότι δικαιώνεται και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, όταν λέει πως κάποιοι θέλουν συγκεκριμένες ομάδες στα πλέι οφ για τους δικούς τους λόγους.

«Πήρα την απόφαση να βγω και να μιλήσω δημόσια σήμερα, γιατί αυτό που είδαμε σήμερα -και έχουμε δει και στα προηγούμενα ματς- δεν είναι αθλητισμός, ποδόσφαιρο και ευ αγωνίζεσθαι. Μιλάμε για ένα ποδόσφαιρο που έχει φτάσει στα όρια του κανιβαλισμού από τη διαιτησία και το λέω με κάθε ευθύνη αυτό.

Είμαι ένας επιχειρηματίας που έχω βάλει χρήματα στο ποδόσφαιρο για την ομάδα που αγαπάω. Είμαστε μια υγιής ομάδα που δεν στηρίζεται σε μεγάλα σωματεία, κάτι που έχουμε αποδείξει με την πορεία μας. Δυστυχώς, αυτά τα σωματεία που είναι καθαρά και υγιή, δεν τα θέλουν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Καλώ τον υπουργό άμεσα να πάρει αποφάσεις. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό το πρωτάθλημα με αυτά που γίνονται. Όλοι όσοι είμαστε υγιείς σε αυτό το χώρο -και τα χρήματα μας βγαίνουν με κόπο και ιδρώτα- κάποια στιγμή θα το σκεφτούμε πολύ αν θα συνεχίσουμε να βάζουμε χρήματα.

Αυτά που γίνονται το τελευταίο διάστημα, έχουν φέρει το ποδόσφαιρο πολύ χαμηλά. Ζούμε διαιτησίες με ένα VAR, που στην Ελλάδα θα γράψει ιστορία. Όπως είπα και κάποια στιγμή σήμερα, αυτό δεν είναι VAR, είναι… γμαρ! Ζητώ συγγνώμη, αλλά δυστυχώς έχουμε ξεφτιλίσει το άθλημα.

Καλώ τους υγιείς παράγοντες του ποδοσφαίρου να πάρουμε αποφάσεις. Τελικά, θα πω και κάτι άλλο. Ο Κούγιας φωνάζει τόσο καιρό και βλέπουμε πως δικαιώνεται. Κάποιοι θέλουν συγκεκριμένες ομάδες στα πλέι οφ για τους δικούς τους λόγους. Δεν θέλουν ομάδες καθαρές δίκαιες και τίμιες.

Ξέρουμε πως δεν μας θέλουν στο ποδόσφαιρο κάποιοι -και επιχειρηματικά και παραγοντικά. Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως μέχρι την τελευταία στιγμή που θα ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο θα είμαι Λαμία και μόνο Λαμία. Ίσως αυτό θα περάσει κάποιο μήνυμα σε κάποιους. Δυστυχώς όμως, με αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα χρονικά περιθώρια που μας δίνονται δεν είναι πολλά. Πρέπει σύντομα και άμεσα να ληφθούν αποφάσεις», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας.

Μοιραστείτε το: