01/04/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 - 19:16

Τα «μαγικά χαρτάκια» για το ματς του Ολυμπιακού στο Λονδίνο

Ενημερωτική ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ για το ματς με την Άρσεναλ

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (24/1) η ΠΑΕ Ολυμπιακός με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για τα εισιτήρια της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Άρσεναλ για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Το ματς θα λάβει χώρα την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με την πειραϊκή ΠΑΕ προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι των διαρκείας και εν συνεχεία η αγορά θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους φιλάθλους, για όσα «κομμάτια» θα έχουν απομείνει.

Τέλος όπως ενημερώνουν οι Πειραιώτες τα εισιτήρια θα είναι στα 25 ευρώ, η πληρωμή τους θα γίνεται μόνο με μετρητά και θα αφορούν τη θύρα 25. Κάθε φίλαθλος δικαιούται αγορά μέχρι και δύο εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της φάσης των 32 του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην ARSENAL, που θα διεξαχθεί στο «EMIRATES STADIUM» την Πέμπτη 27/02/2020 στις 20:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στην Αγγλία, ως εξής:

Την Δευτέρα 27/1 και Τρίτη 28/1 (10:00 – 18:00), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς δυο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για τους φιλάθλους μας.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από το γραφείο Εισιτηρίων Διαρκείας στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση, για το δεύτερο εισιτήριο απαιτείται και κάρτα φίλαθλου του Ερασιτέχνη.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

Μοιραστείτε το: