09/08/2020
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 - 13:21

Ο Χατζηελευθερίου νέος πρόεδρος στη Δόξα Δράμας

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η αποχώρηση Μπύρου

Νέα σελίδα και επίσημα στη Δόξα Δράμας. Η αποχώρηση του Γιάννη Μπύρου ολοκληρώθηκε και τυπικά και, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (14/1), νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Ηλίας Χατζηελευθερίου.

Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Νίκος Πίτσογλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Στην πρόσφατη γενική συνέλευση των μετόχων, όπως είναι γνωστό, ανακοινώθηκε η επικείμενη παραίτηση των Γιάννη Μπύρου και Ανδρέα Οταπασίδη, από τις θέσεις προέδρου και αντιπροέδρου της ΠΑΕ Δόξα Δράμας αντίστοιχα, και αναζητήθηκαν οι αντικαταστάτες τους.

Ήδη η παραίτησή τους ολοκληρώθηκε και τυπικά και τις θέσεις τους κατέλαβαν ο Ηλίας Χατζηελευθερίου ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και ο Νίκος Πίτσογλου ως αντιπρόεδρος.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας με τη νέα της διοικητική σύνθεση εκφράζει τις ευχαριστίες της στον απερχόμενο πρόεδρο Γιάννη Μπύρο και τον απερχόμενο αντιπρόεδρο Ανδρέα Οταπασίδη για την προσφορά τους στην ομάδα.

Η ΠΑΕ Δόξα καλεί όλους τους φιλάθλους και όλους τους Δραμινούς να στηρίξουν το νέο διοικητικό ξεκίνημα της ομάδας, στέλνοντας προς όλους μήνυμα ενότητας και συνεργασίας, καλώντας τους ταυτόχρονα να υποδηλώσουν την στήριξή τους αυτή έμπρακτα με την παρουσία τους στο γήπεδο».

 

Μοιραστείτε το: