30/09/2020
Στοιχηματίζω | Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 - 17:16

Παιχνίδι με τα γκολ…

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για το Σάββατο (14/12)

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα του Σαββάτου (14/12) με πάρα πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές από τις οποίες μπορούμε να επιστρέψουμε στο ταμείο.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικά τις σημερινές μας προτάσεις για επιστροφή στα κέρδη.

Τζένοα-Σαμπντόρια: Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το ιταλικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Τζένοα κόντρα στην Σαμπντόρια. Δυνατός αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες, οι οποίες δείχνουν να βρίσκονται στα ίδια επίπεδα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θα αποφύγουμε, λοιπόν, να ποντάρουμε σε κάποιο σημείο, αφού πιστεύουμε ότι… η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε και θα πάμε στα γκολ… Οι δύο ομάδες έχουν δείξει μέχρι στιγμής την έφεση τους στο σκοράρισμα, με το να σκοράρουν και οι δύο απόψε να πληρώνει καλά και να βρίσκεται έτσι στις προτάσεις μας.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Οσασούνα: Περνάμε στην Ισπανία και τον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Οσασούνα. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη τον έχουν σαφώς οι Μαδριλένοι, οι οποίοι έχουν ανεβάσει το τελευταίο διάστημα την απόδοσή τους. Ωστόσο, η Οσασούνα είναι καλή ομάδα και πιστεύουμε ότι θα παλέψει αρκετά απόψε… Από την άλλη η Ατλέτικο έτσι και αλλιώς δεν συνηθίζει να πετυχαίνει πολλά γκολ… Συνεπώς, η επιλογή των 2-3 γκολ έχει λογική και πολλές πιθανότητες να μας πληρώσει. Μία νίκη των «ρόχιμπλανκος» με 2-0 και είμαστε μέσα και στις δύο επιλογές μας.

Ανζέ-Μονακό: Κλείνουμε την τριάδα μας με τον αγώνα της Ανζέ κόντρα στην Μονακό για το γαλλικό πρωτάθλημα. Και εδώ έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να είναι ικανές για να πάρουν τη νίκη. Επομένως, δεν θα ποντάρουμε σε κάποιο σημείο και θα πάμε και πάλι στα γκολ… Η Μονακό διαθέτει εξαιρετική επίθεση, αλλά αντιμετωπίζει παράλληλα και πολλά αμυντικά προβλήματα. Από την άλλη η Ανζέ στο γήπεδο της βρίσκει σχεδόν πάντα γκολ… Επομένως, το Over που πληρώνει πολύ καλά, έχει πολλές πιθανότητες να μας πληρώσει και βρίσκεται έτσι στη σημερινή μας τριάδα.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τζένοα-Σαμπντόρια γκολ-γκολ

Ατλέτικο Μαδρίτης-Οσασούνα 2-3 γκολ/1

Ανζέ-Μονακό OVER

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: