04/08/2020
ΠΑΟΚ | Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 - 20:15

Γκαγκάτσης: «Δεν ξέρω αν ο ανιψιός του Σαββίδη είναι όντως ανιψιός του...»

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας 1, αναφέροντας ότι ήδη έχουν κληθεί προς ακρόαση οι «ασπρόμαυροι» από την ΕΕΑ για τις σχέσεις με Ξάνθη

Σε προφανή αμηχανία βρέθηκαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας 1 την Πέμπτη (12/12), όταν τέθηκε από πλευράς Ολυμπιακού και Βαγγέλη Μαρινάκη το θέμα των σχέσεων των «ασπρόμαυρων» με την Ξάνθη.

Αυτή έγινε φανερή και από τα λεγόμενα του Μάκη Γκαγκάτση, με τον αντιπρόεδρο των Θεσσαλονικέων να παραπέμπει για την υπόθεση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στην οποία, όπως είπε, έχει ήδη κληθεί προς ακρόαση ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Παράλληλα, δήλωσε άγνοια για το αν είναι ή δεν είναι ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη ο Ιωάννης Καλπαζίδης, που εμφανίζεται να έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης μέσω της κυπριακής εταιρείας RfA.

«Προφανώς αναφερόσασταν στον κ. Πανόπουλο, στην INSPORTS, VIALAND και την RFA. Δεν γνωρίζω κάτι να σας πω. Είναι και νομικό ζήτημα. Θέλω να πω πως παρουσιάζετε την καταγγελία του Ολυμπιακού σαν να έχει γίνει δεκτή. Υπάρχει αρμόδιο όργανο, το οποίο είναι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στην οποία απευθύνθηκε επισήμως η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μας έχει αποσταλεί επιστολή με την οποία μας καλούν σε ακρόαση. Συνεπώς υπάρχει ήδη δικογραφία και αν υπάρχει παραβίαση του άρθρου 69 από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Υπάρχει σαφής νόμος που απαγορεύει την πολυιδιοκτησία με συγκεκριμένες ποινές.

Όσον αφορά τον ανηψιό του κ. Σαββίδη, αν είναι ανιψιός, αν δεν είναι, πραγματικά δεν γνωρίζω να σας πω! Θα ειπωθούν στην ΕΕΑ», είπε ο Μ. Γκαγκάτσης.

Μοιραστείτε το: