21/02/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 - 16:49

Πήγε ο Μαρινάκης στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, το… έβαλαν στα πόδια και έφυγαν από την Ξάνθη!

Ένοχη σιωπή στο ερώτημα «ποιος είναι ο ιδιοκτήτης των Θρακιωτών» * Τι είπε ο Πιαλόγλου πριν αποχωρήσει * Αερολογίες και αστείες δικαιολογίες από ΠΑΟΚ

Mε την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη διεξήχθη το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας 1 την Πέμπτη (12/12), με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού να θέτει προς συζήτηση το θέμα των σχέσεων μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, φέρνοντας σε προφανή αμηχανία τους εκπροσώπους των δύο ομάδων.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι από πλευράς Θρακιωτών υπήρξε άτακτη φυγή του προέδρου της ΠΑΕ Άρη Πιαλόγλου, ο οποίος, όταν διαπίστωσε ότι θα γίνει κουβέντα για το θέμα, είπε ότι θα αποχωρήσει και τότε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας τον ρώτησε «ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης».

Ο Α. Πιαλόγλου απάντησε «να ρωτήσετε την ΕΕΑ, εμείς θα απολογηθούμε στις αρμόδιες αρχές» και κατόπιν το... έβαλε στα πόδια!

Έντονα αμήχανοι ήταν και οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, όταν ο Β. Μαρινάκης ρώτησε εύλογα αν είναι σύμφωνοι oι παρευρισκόμενοι και αν βρίσκουν σωστό να αγοράζουν ομάδες τα προπονητικά κέντρα άλλων συλλόγων.

Η απάντηση των «ασπρόμαυρων» περιείχε μόνο αερολογίες, λέγοντας ότι δεν είναι ενήμεροι για την καταγγελία του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ, όπως και ότι «δεν γνωρίζουμε αν ο Καλπαζίδης είναι ανιψιός του Σαββίδη. Πρέπει πρώτα να μιλήσουμε με τον ιδιοκτήτη, πάντως είμαστε αντίθετοι με ότι είναι αντίθετο στο νόμο». 

Σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις του Δ.Σ., η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: «Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα των αγώνων 17ης – 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η διεξαγωγή ηλεκτρονικής κλήρωσης για τους αγώνες playoff & playout.

3/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η διεξαγωγή μικρών τελικών στις Τελικές Φάσεις των Πρωταθλημάτων Υποδομών Super League Κ19-Κ17-Κ15».

Μοιραστείτε το: