05/08/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 - 14:33

Συλλεκτικό λεύκωμα από τη Σούπερ Λίγκα 1 αφιερωμένο στην ιστορία του ποδοσφαίρου (pics)

Υπέροχη δουλειά από τη διοργανώτρια για τα 60 χρόνια της μεγάλης κατηγορίας

Έχουν μεράκι και αυτό φαίνεται... Η Σούπερ Λίγκα 1 μας ενημερώνει καθημερινά για τα γεγονότα της ημέρας στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας, αλλά τώρα προχωρά και σε μια κίνηση που θα μας μείνει.

Η διοργανώτρια κυκλοφορεί συλλεκτικό λεύκωμα, το οποίο είναι αφιερωμένο στην ιστορία των 60 χρόνων της μεγάλης κατηγορίας.

Τα αντίτυπα είναι αριθμημένα και στο εντυπωσιακό λεύκωμα περιλαμβάνονται φωτογραφίες, η ιστορία όλων των πρωταθλημάτων, στατιστικά, πρόσωπα και ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Η Super League αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με ένα συλλεκτικό λεύκωμα 240 σελίδων, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, την αναλυτική παρουσίαση των 60 Πρωταθλημάτων από το 1959 μέχρι το 2019, τις γνωστές αλλά και τις άγνωστες πτυχές όλων των Πρωταθλημάτων, τους πρωταγωνιστές, τα ρεκόρ, τα στατιστικά δεδομένα, αλλά και πολλά στοιχεία, τα οποία συνθέτουν την Ιστορία της Α' Εθνικής.

Το πολυτελές λεύκωμα "60 χρόνια Α' Εθνική" θα κυκλοφορήσει τις προσεχείς ημέρες σε αριθμημένα αντίτυπα και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να το παραγγείλουν, μπορούν να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση social@slgr.gr, με τίτλο "ΛΕΥΚΩΜΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ", με το ονοματεπώνυμό τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού αριθμημένων αντιτύπων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με κριτήριο την ημερομηνία και ώρα αποστολής του email στην ηλεκτρονική διεύθυνση social@slgr.gr με τίτλο "ΛΕΥΚΩΜΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ".

Το συλλεκτικό Λεύκωμα "60 χρόνια Α' Εθνική" κοστίζει 45 ευρώ, συν τα ταχυδρομικά έξοδα».

 

Μοιραστείτε το: