27/09/2020
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 - 12:52

Μεταβιβάστηκε η Δόξα Δράμας, αποχωρεί στο τέλος του χρόνου ο Μπύρος

«Η αγάπη μου για την ομάδα ήταν, είναι και θα είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη», αναφέρει σε δήλωσή του και δεσμεύεται να παραμείνει στο πλευρό των «μαυραετών»

Αλλάζει σελίδα η Δόξα Δράμας. Όπως αναφέρει σε προσωπική του δήλωση την Τρίτη (10/12) ο Γιάννης Μπύρος, η μεταβίβαση των μετοχών που κατείχε ολοκληρώθηκε.

Έτσι, στο τέλος του χρόνου θα υποβάλλει την παραίτησή του και θα απεμπλακεί από την ομάδα.

Όπως σημειώνει, παραδίδει την ομάδα «καθαρή», ενώ δεσμεύεται στο μέτρο του δυνατού να παραμείνει δίπλα της.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες Δοξαίοι,

Σε συνέχεια των δηλώσεων περί αποχωρήσεώς μου από την προεδρία της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, σας ενημερώνω για τα εξής:

  1. Η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Δόξα ολοκληρώθηκε. Ήδη το πακέτο των μετοχών μεταβιβάστηκε από εμένα εντελώς δωρεάν σε 100 μετόχους, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και έκαστος εξ’ αυτών κατέχει το 1% του μετοχικού κεφαλαίου.

  2. Όπως κατ’ επανάληψη είχα δηλώσει, μετά τη μεταβίβαση των μετοχών θα αποχωρούσα αμέσως από τη διοίκηση της ομάδας. Η ώρα αυτή έφτασε και την 31/12/2019 θα υποβάλλω την παραίτησή μου.

  3. Παραδίδω την ομάδα εντελώς «καθαρή», χωρίς κανένα απολύτως χρέος και χωρίς καμία οφειλή σε κανέναν, μέχρι τις 31/12/2019, ημέρα της αποχωρήσεώς μου.

  4. Όπως γνωρίζετε, την ολοκλήρωση των διαδικασιών μεταβίβασης των μετοχών, ενόψει της αποχωρήσεώς μου, ανέλαβε η συσταθείσα προς το σκοπό αυτό διοικούσα επιτροπή.

Κατόπιν όλων αυτών, καλώ τον κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να αναλάβει την ομάδα από σήμερα να απευθύνεται όχι σε εμένα πλέον, αλλά στη διοικούσα επιτροπή και συγκεκριμένα στον νομικό της σύμβουλο και νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ, κ. Θωμά Μαργαρίτη (τηλ. επικοινωνίας 6972501500), ειδικά εξουσιοδοτημένο από τη διοικούσα επιτροπή, για την υποβολή ενδιαφέροντος από κάθε υποψήφιο που επιθυμεί να αναλάβει την ομάδα.

Αγαπητοί φίλοι Δραμινοί,

Ήμουν συνεπής στα λόγια και στα έργα μου. Η αγάπη μου για την ομάδα ήταν, είναι και θα είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη. Εξυπακούεται ότι στο μέτρο του δυνατού θα είμαι δίπλα στην ομάδα, επιζητώντας διακαώς την πρόοδό της.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Μπύρος».

 

Μοιραστείτε το: