Ισόπαλοι 2-2 Ατρόμητος και Άρης
Ωραίο ματς και δίκαιο «Χ»... Στο Περιστέρι το βράδυ της Κυριακής (8/12) Ατρόμητος και Άρης το πάλεψαν για να πάρουν το τρίποντο στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1, για να αναδειχθούν εντέλει ισόπαλοι 2-2.
Ο Σάββας Παντελίδης έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των «κυανόλευκων» κόντρα στην παλιά του ομάδα και ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη, αλλά ο Φετφατζίδης, που ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού, έβαλε γκολ στο 92' και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Γενικά, οι «κίτρινοι» είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα ουσιαστικοί, ενώ ο Ατρόμητος έπαιξε έξυπνα και θα μπορούσε να έχει πάρει μια νίκη που σίγουρα θα τον ωφελούσε και βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Οι Θεσσαλονικείς, που είχαν και τον Γκάμα αρκετά δραστήριο, έχουν 17 βαθμούς στην 7η θέση, στους 15 και 10ος ο Ατρόμητος, με αμφότερους τους αντιπάλους, πάντως, να παραμονεύουν σταθερά για να βρεθούν στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του ματς, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο α' ημίχρονο, όμως ο Βέλλιος με ωραίο γυριστό σουτ στο 24' άνοιξε το σκορ.
Η απάντηση των παικτών του Μίχαελ Ένινγκ ήρθε στο 45' με το γκολ του Γκάμα και τον Μέγιερι να φέρει ευθύνη (αιφνιδιάστηκε ο Ούγγρος τερματοφύλακας και δέχθηκε το τέρμα στην αριστερή του γωνία).
Στο β' ημίχρονο οι Περιστεριώτες, ιδιαίτερα με την είσοδο των Ουγκράι και Μάντσον στον αγώνα, ήταν ανώτεροι και στο 86' ο Μανούσος, που έκανε με τη σειρά του πολύ καλή εμφάνιση, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Γιακουμάκης σε ανατροπή του από τον Μπα.
Ο Φετφατζίδης, ωστόσο, ήταν εξαιρετικός σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα και δίχως υπερβολή η προσπάθειά του και ο τρόπος που εκτέλεσε στο 90'+2 για το 2-2 θύμισε... Μέσι.
Το σφύριγμα της λήξης σε αυτό το συναρπαστικό ματς έφερε τις δύο ομάδες να μοιράζονται εντυπώσεις και βαθμούς.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Διαμαντόπουλος του Συνδέσμου Αρκαδίας με βοηθούς τον Τριανταφύλλου του Συνδέσμου Αρκαδίας και τον Κωνσταντόπουλο του Συνδέσμου Κορινθίας. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθηνών και βοηθός ο Απτόσογλου από τον ίδιο Σύνδεσμο.
Κίτρινες: 75' Χαρίσης - 29' Μπα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Mέγιερι, Γκάλο, Ταλόσα, Ρισβάνης, Γούτας, Μπαένα (63' Μάντσον), Χαρίσης, Ενσικουλού (55' Ουγκράι), Μανούσος, Ανδρούτσος (77' Γιακουμάκης), Βέλλιος.
ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Έμαν, Σάσα, Κόρχουτ, Βέλεθ, Ρόουζ,, Μπα (90' Μαρτίνες), Ματίγια, Φετφατζίδης, Γκάμα (82' Τόνσο), Ντιγκινί (46' Μαντσίνι), Λάρσον.