11/08/2020
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 - 19:05

Πάει... Ονειρούπολη η Δόξα Δράμας

Θα υπογράψουν αυτόγραφα την Τρίτη (3/12) Κόντος και Μένκα * Παρουσίαση νέας μασκότ την Πέμπτη (5/12)

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις αρχίζουν στη Δράμα, στο χώρο της «Ονειρούπολης», και η Δόξα Δράμας θα δώσει το δικό της στίγμα, αφού θα έχει το δικό της περίπτερο.

Την Τρίτη (3/12), λοιπόν, ο Κόντος και ο Μένκα θα δώσουν το «παρών» και θα υπογράψουν αυτόγραφα στους φίλους των «μαυραετών», ενώ την Πέμπτη (4/12) θα παρουσιαστεί η νέα μασκότ της Δόξας, ο «Μαυραετός».

Στο σχετικό δελτίο Τύπου της Δευτέρας (2/12) αναφέρονται τα εξής: «”Κόβει κορδέλα” την Τρίτη το περίπτερο της Δόξας Δράμας στον χώρο της “ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ”, το οποίο διαθέτει είδη μπουτίκ.

Την πρώτη μέρα λειτουργίας του (11.00-15.00), στο ειδικά διαμορφωμένο σταντ της ομάδας μας θα κάνουν ένα σχεδόν ωριαίο “πέρασμα” στις 12.00 οι παίκτες μας, Ορέστης Μένκα και Αλέξανδρος Κόντος, που θα είναι στη διάθεση του κοινού, για αυτόγραφα και φωτογραφίες. Τις επόμενες μέρες οι εκδηλώσεις και οι εκπλήξεις θα κορυφωθούν, με επίσκεψη και από άλλους παίκτες της ομάδας, στελέχη της Δόξας, απλό κόσμο, τοπικούς φορείς και επώνυμους.

Και φυσικά άπαντες τελούν σε αναμονή για την “εμφάνιση” του “Μαυραετού”, της νέας μασκότ της Δόξας, που αναμένεται να ανοίξει τα φτερά του πρώτη φορά την Πέμπτη στην “ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ”».

Μοιραστείτε το: