02/06/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 - 01:43

Παπαβασιλείου: «Περήφανος για τους παίκτες μου, για τον κόσμο, για τον πρόεδρο...»

Συνέστησε ταπεινότητα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος ο τεχνικός του Πανιωνίου

Πολύτιμη νίκη πήρε ο Πανιώνιος κόντρα στον Παναιτωλικό και ο Νίκκι Παπαβασιλείου ήταν περιχαρής στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δήλωσε περήφανος για παίκτες, διοίκηση και κόσμο, αλλά συνέστησε ταπεινότητα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

«Ξέραμε πόσο κομβικό ήταν το σημερινό παιχνίδι. Αυτό που είχα πει στα παιδιά πως οι ίδιοι με την προσπάθειά τους έφεραν την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε πως ξεκινήσαμε με το -6 και ήταν ένα ματς που για πρώτη φορά θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε από την τελευταία θέση. Μέσα στην έδρα μας θέλαμε μόνο ένα αποτέλεσμα. Έπρεπε να διαχειριστούμε και τα συναισθήματά μας. Έπρεπε να έχουμε και πάθος και συγκέντρωση και ηρεμία στο παιχνίδι μας. Είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο που θα βγαίναμε με τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην επίθεση. Σκοτώσαμε τον αντίπαλο και το παιχνίδι σε σημαντικές στιγμές.

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, για όλο τον σύλλογο, για τον κόσμο, τον πρόεδρο, για όλους. Είναι επιτυχία όλης της ομάδας. Σε καμία στιγμή δεν σταμάτησε κανείς να πιστεύει. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, απλά έχουμε ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Να είμαστε ταπεινοί για την συνέχεια.

Δεν περίμενα σίγουρα ένα τέτοιο σκορ, γιατί ο Παναιτωλικός είναι μία καλή ομάδα με σημαντικούς παίκτες. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τους παίκτες-κλειδιά του Παναιτωλικού και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά για να μπορέσουμε να είμαστε όπως έπρεπε σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Τα παιδιά που μπήκαν μέσα μπήκαν με το μυαλό να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Όλα τα παιδιά, όχι μόνο οι αλλαγές, έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα.

Πάντα παίζει ρόλο πώς μπαίνεις σε ένα παιχνίδι. Έχει σημασία το πόσο συγκεντρωμένος μπαίνεις σε ένα παιχνίδι», είπε ο Παπαβασιλείου.

Μοιραστείτε το: