14/07/2020
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 - 23:07

Γιαννίκης: «Καλό σημάδι ότι κερδίσαμε χωρίς να είμαστε καλοί»

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και δυσαρεστημένος από την εμφάνιση παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα στη συνέντευξη Τύπου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη με 3-0 στους Ζωσιμάδες τη Δευτέρα (18/11) κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, σε ένα ματς που συνολικά δεν ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του.

Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, τονίζοντας πως η ομάδα του έδειξε ατολμία, η οποία διορθώθηκε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο μετά και τις αλλαγές.

Ωστόσο, πρόσθεσε πως είναι καλό σημάδι ότι ο ΠΑΣ κέρδισε χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε ένα κακό α ημίχρονο απέναντι σ’ έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο. Δεν είχαμε τόλμη να παίξουμε με κάθετες μπαλιές στους χώρους που θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνες, ενώ δεν βοήθησαν και 2-3 ατομικά λάθη που έδωσαν φάσεις στον αντίπαλο. Στη σούμα είμαι ευχαριστημένος μόνο από το β’ ημίχρονο. Ένα ματς διαρκεί 90 λεπτά κι εμείς είχαμε τις ευκαιρίες στο β’ μέρος. Χαίρομαι που σκόραραν και οι τρεις επιθετικοί μας. Χρειάστηκαν 20 καλά λεπτά σήμερα για να πάρουμε το παιχνίδι. Είναι καλό σημάδι ότι κερδίζουμε ένα ματς που συνολικά δεν ήμασταν καλοί και δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά το κερδίσαμε και πάμε για το επόμενο».

Για το τι έπαιξε ρόλο που δεν ήταν καλός σήμερα ο ΠΑΣ: «Μπήκαμε με άλλον αέρα στο β’ από τα αποδυτήρια, και είχαμε την ευκαιρία με τον Ξύδα. Όπως είπα δεν παίξαμε κάθετα στην αρχή, πηγαίναμε πολύ πίσω την μπάλα και αυτό ευνόησε τον αντίπαλο. Το αίτιο αυτής της απόδοσης είναι ότι δεν παίξαμε μπροστά την μπάλα, δεν είχαμε την τόλμη. Εμείς το προκαλέσαμε το πρόβλημα και δεν βοήθησαν και κάποια λάθη που κάναμε. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο».

Για τον λόγο που ενώ όλα ήταν σωστά προετοιμασμένα δεν λειτούργησε τελικά τίποτα: «Υπάρχουν και μέρες που το δημιουργικό παιχνίδι που θέλουμε να παίξουμε έχει κάποιο ρίσκο και απαιτεί πράγματα που πρέπει να γίνουν. Αν δεν κάνεις αυτά που πρέπει βγαίνει ένα τέτοιο ημίχρονο. Τα αλλάξαμε όμως από το πρώτο λεπτό στο β’ ημίχρονο, κάναμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές και γίναμε καλύτεροι».

Μοιραστείτε το: