02/07/2020
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 - 20:18

Ταουσιάνης: «Να αυξήσουμε τα καλά διαστήματα στο παιχνίδι μας...»

Όσα είπε ο προπονητής του Εργοτέλη για τη νίκη με Α.Ε. Καραϊσκάκης

Συνέχεια στις νίκες έδωσε ο Εργοτέλης με το 4-2 κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να δηλώνει ευχαριστημένος μετά το τέλος του αγώνα.

Ο τεχνικός των Ηρακλειωτών, πάντως, ζήτησε από τους παίκτες του μεγαλύτερη διάρκεια στα διαστήματα καλού ποδοσφαίρου, ενώ αφιέρωσε το τρίποντο στον φίλο της ομάδας Γιώργο Χατζηγεωργίου, που έφυγε το Σάββατο (16/11) από τη ζωή.

«Αρχικά, θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα περιστατικό που συνέβη χθες. Επειδή η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ' όλα, σίγουρα η οικογένεια του Εργοτέλη είναι σε μέρα θλίψης γιατί χάθηκε ένας άνθρωπος, ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο οποίος απέδειξε πόσο αγαπούσε την ομάδα. Εκ μέρους όλου του Εργοτέλη, συλλυπητήρια στην οικογένειά του και η νίκη που έγινε σήμερα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ξεκινήσαμε κάνοντας ένα ονειρεμένο τριαντάλεπτο με το παιχνίδι να είναι στα επίπεδα που θέλουμε, να παίζουμε με τις ταχύτητες που επιθυμούμε και δίκαια επικρατήσαμε και προηγήθηκαμε με 3-0. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ο αντίπαλος ισορρόπησε λίγο το ματς λόγω της αλλαγής του σχηματισμού, όπου δημιουργήθηκαν κάποιες ανισορροπίες.

Στην επανάληψη ήμασταν πιο έτοιμοι απέναντι σε αυτό, ώστε να εκμεταλλευτούμε κόντρα επιθέσεις και νομίζω ότι αυτό έγινε. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ήμασταν μέσα στο στόχο μας, παράγοντας καλές επιθέσεις που θα μπορούσε να επιτευχθεί ακόμη ένα γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι. Με την επίτευξη του δεύτερου γκολ των φιλοξενούμενων καταλήξαμε να πάρουμε ακόμη μια αγχωτική νίκη. Σε αυτό στέκομαι στο ότι ήρθε η δεύτερη συνεχόμενη νίκη και με γκολ στα τελευταία λεπτά.

Γενικά, είμαστε ευχαριστημένοι απ' τους τρεις βαθμούς αλλά και απ' το γεγονός ότι κατά διαστήματα ήμασταν αυτοί που θέλουμε, διαστήματα τα οποία όμως πρέπει να αυξήσουμε σε διάρκεια στο παιχνίδι μας», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ταουσιάνης.

Μοιραστείτε το: