02/07/2020
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 - 16:03

Πέντε προβλήματα στη Δόξα Δράμας εν όψει ΠΑΟΚ

Τι είπε για το σπουδαίο φιλικό ματς ο Ανυφαντάκης

Στους ρυθμούς του σπουδαίου φιλικού με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (13/11, 17.00) κινούνται όλοι στη Δόξα Δράμας.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Κώστα Ανυφαντάκη, καθώς στο απουσιολόγιο υπάρχουν πέντε ονόματα.

Συγκεκριμένα, δεδομένα απών θα είναι ο Αποστολίδης λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

Οι Κόντος και Αργυρόπουλος, που ανεβάζουν διαρκώς στροφές και σχεδόν μπήκαν σε φουλ ρυθμούς,  είναι πιθανό να παίξουν για λίγο, ενώ οι Χάμοντ και Κουκόλης χτύπησαν αμφότεροι στον αστράγαλο στη Ριζούπολη. Ο Γκανέζος είναι στο 50-50 να αγωνιστεί, ενώ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον έμπειρο στόπερ.

Ο Ανυφαντάκης δεν θέλει να υπερφορτώσει τους θεωρητικά βασικούς, αφού υπάρχει και το ματς με την Παναχαϊκή την Παρασκευή (15/11), ενώ ίσως χρησιμοποιήσει και παίκτες από την Κ19.

Αναφερόμενος στο φιλικό, ο Ανυφαντάκης είπε: «Παίζουμε με τους πρωταθλητές, μια μεγάλη ομάδα, σύγχρονη ευρωπαϊκή. Καλούμαστε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να μην καταστρέφουμε μόνο. Να μην μας απασχολεί μόνο η φάση άμυνας. Να παίξουμε, να έχουμε μπάλα, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, με τις δικές μας στιγμές. Το φιλικό είχε κλειστεί πολλές μέρες πριν. Με την Παναχαϊκή δυστυχώς μας έβαλαν Παρασκευή για τηλεοπτικούς λόγους. Ο προβληματισμός της διαχείρισης και της κόπωσης είναι αναπόφευκτος. Θα επιδιώξουμε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή φρεσκάδα.

Έχουμε πολλά παιδιά, που θα είναι ανταγωνιστικά με τον ΠΑΟΚ. Το όνομα και η ποιότητά του είναι κίνητρο και ευχαρίστηση για όλους μας. Θα έχουμε βεβαίως στην προσέγγισή μας και το ματς με την Παναχαϊκή στο μυαλό».

Μοιραστείτε το: